2777
2789

فقط اونایی که جنبه دارن بیان لطفا .الان یه عده میان با اینم مخالفت میکنن😐نمیدونم چرا هر تاپیکی میزنی توش یه عده پیدا میشن که سعی دارن بگن من بیشتر میفهمم قبول دارین؟حتی امکهنش هست با همین مخالفتم مخالفت کنن😂یه عده دیگه هم الان میان میگن من بددن آرایشم خیلییی بهتره و شوهرم میگه عزیزدلم تو بی آرایش خوشگلی و آرایش نکن محو تماشام میشه و فلان😂لطفا صادق باشید جعفر نباشید با تشکر.

من خودم قیافه بدون آرایشمو دوست ندارم ولی همسرم میگه زیاد آرایش میکنی .میگه فقط ابروهاتو مداد بکش از ابروی به هم ریخته بدش میاد این که میگه آرایش کم کن هم به خاطر این نیست که بی آرایش زیبا میشم.من از وقتی ازدواج کردم زیاد ارایش میمونه رو صورتم و جوش میزنم به خاطر این میگه‌ کم آرایش کن تا پوستت درست شه در کل واکنش خاصی نداره انگار براش عادیه .الان یه عده میان با منه نگون بخت عادی هم مخالفت میکنن😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شما که به همه گفتی نظر ندن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

خب خیلی کم و ملایم ارایش کن . چرا پوستتو خراب میکنی با ارایش زیاد؟ همسر من واقعا با ارایش دوس نداره زیاد . ولی من همیشه ملایم و کم دارم تو مهمونیا

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

جعفر یعنی چی؟؟؟

بلدی حرف بزنی؟؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

به منم میگه بدون آرایش قشنگتری... من که خودم قبول ندارم...

قبلا همیشه آرایش میکردم الان هیچی... همش هم بهش میگم دیگه هیچ وقت این حرفو نزن چون خانمها اگه ارایش نکنند یواش یواش خودشونو فراموش میکنند

شوهر من اصلا از آرایش خوشش نمیاد فقط در حد یه رژ و خط زیر چشم اونم ملایم

یادمه اولین بار ک خونه خودمون رفته بودیم از سرکار اومد خونه منم روز اول بود کلی آرایش غلیظ کرده بودم یهو اومد گف چ ترسناک شدی🤦‍♀️🤣

حتی آرایش عروسی و عقدمم خوشش نمیاد کلا آرایش ملایم دوست نداره اونم ن همیشه بعضی موقع ها

ای نگون بخت😀

من شوهرم دو مدلش رو ازم تعریف کرده..اما بدون آرایش بیشتر بوسم میکنه😀از اینکه آراسته ام خوشش میاد اما اگر بدون آرایش ولی مرتب باشم هم خیییلی خوشش میاد😃ولی من کلا آرایشایی ک‌میکنم کامله اما ملیح..مثلاکلا رژلبای پر رنگ استفاده نمیکنم..