2777
2789
عنوان

بارداری و شکم در اوردن

272 بازدید | 26 پست

یسوال تو ماه چندم شکم در میارن خانوما ؟والا من ۸هفتمه اومده بالا طبیعیه یا نه؟؟ الان ی دوستی گفت خیلی زوده شکم در اوردی تازههههههه تو شک افتادم.... بارداری اولمه از چیزی سر در نمیارم متاسفانه خانواده دوستامم ازم دورن بخام چیزی بپرسم از کسی اینجام غریبم روم نمیشه

من ۵ماه یکم اومد جلو ولی از هفت ماه دیگه مشخص شد

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه مثل هم نیستن خاله همسرم از ماه اول شکم داشت منو خواهر شوهرم ماه آخر بودیم ی ذره شکم داشتیم جفتمونم خیلی لاغر بودیم.طبیعیه نگران نباش

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

نه تنها هر ادم با اون یکی فرق داره

بارداری های ی نفرم متفاوته

من تو دو تا بارداریم

هر دوشونم لاغر بودم

اولی زود شکم دراوردم

دومی هفته ۲۱ ب بعد یکم مشخص شد

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
واااااا ینی من چخبره اون تو

هیچ خبر عشقم یه نی نی ناز تو دلته هیچوقت خودتو با بقیه مقایسه نکن بدن ها باهم متفاوته فقط حوایت به خوردنت باشه سالم بخور و متعادل دیگه چیزی نمیشه بیخودم به خودت استرس نده

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
بله استفاده کردم منفیه ، میترسم اشتباه باشه ببخشید تو تایپیکتون سول کردم 

راحت باش گلم... من چهارروز بعد موعد مثبت شد کمرنگ بود روز ششم مثبت شد دوتا خط پرنگ ...بنظرم بی بیچک دومم بزار ببین چی میشه