2777
2789
عنوان

وای بچه ها قند ناشتا شما چنده ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 23 پست
میزان انسولین بدنت خیلی حساب کتابی پیش میره 😂😂

اوهوم 😂 تازه روزه بدون سحری میگیرم میشه 95  اونجا دیگه گلوکاگون خودنمایی میکنه

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
خوبه که زیادم بالا نیست بالای 120خوب نیست

نه دکترها میگن قند ناشتا باید زیر ۱۰۰ باشه وگرنه بالای ۱۰۰  پیش دیابت باید ازالان جلوشو گرفت وگرنه میشه دیابت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم 😂 تازه روزه بدون سحری میگیرم میشه 95  اونجا دیگه گلوکاگون خودنمایی میکنه

حالا ید ونه قابل چشم پوشیه منم اوایل بارداری قندمهمش میوفتاد به دکترم میگفتم میگفت عب نداره از بس میگفت عبد نداره منم بیخیال شد دیگه وسط اشپز خونه یهو غش کردم 

نه دکترها میگن قند ناشتا باید زیر ۱۰۰ باشه وگرنه بالای ۱۰۰  پیش دیابت باید ازالان جلوشو گرفت وگ ...

اخه یه سریا مدلشون اینجوریه خاله من سالهاست ازجوانیش همینجوریه همونم مونده

برا من ۱۱۰ منم بارداریم یکم بالا بود،ولی دارو مصرف نمیکردم،جالب اینکه تو رژیم هم هستم

من ناشتام ۹۶ بود 

پارسال ۹۱ . شما دوباره ازمایش دادین؟ ممکنه شیش ماه دیگه ازمایش بدم اومده باشه پایین؟ واسه خاتوادم تغییری نکرده بود ولی در عرض یکسال پنج تا قندم بالا رفته

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ