2777
2789
عنوان

عرضه اولیه های این هفته

182 بازدید | 14 پست

#شاروم (پتروشیمی ارومیه)

قیمت: ۶۳۰

تعداد:۴۰

حداکثر نقدینگی مورد نیاز: ۲۵۲۰۰ تومان

امین# (تامین سرمایه امین)

قیمت:۱۰۴۰

تعداد:۳۰۰

حداکثر نقدینگی مورد نیاز: ۳۱۲۰۰۰ تومان

با توجه به مشارکت ۵.۵ میلیونی در عرضه قبلی، پیش بینی میشود به هر کد بورسی تعداد ۱۹۰ سهم با قیمت تقریبی ۱۹۸ هزار تومان تعلق بگیرد.

یسوال داشتم

من اگه تو حساب کارگزاریم کمتر از این مبالغ باشه و نخوام شارژ کنم چون نمیخوام پولم بلوکه بشه

به فرض واسه خرید شاروم۱۲تومن دارم ایا مثل همه بهم تعلق میگیره؟یا اصلا ثبت سفارش نمیزنه چون حداکثر رو نزدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی 

الان رفتم افلاین جفتشو خرید زدم

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

یسوال داشتم من اگه تو حساب کارگزاریم کمتر از این مبالغ باشه و نخوام شارژ کنم چون نمیخوام پولم بلوکه ...

بستگی به کارگزاریتون داره ولی اگر ثبت سفارش اتومات رو خاموش کنید براتون خرید نمیزنه

بچه ها من اون توافق نامه مفید رو فعال کردم خودش برام میخره؟ بعد عرضه اولیه رو کی باید فروخت؟

اگر موجودی داشته باشید بله

هروقت به سود مورد نظرتون رسیدید

خواهش پرسود باشید

میشه کمکم کنی خیلی واجبه 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
خواهش پرسود باشید

من بار دومه میخوام عرضه بخرم یدونه دو سه هفته پیش خریدم هنوز دارم میخواستم الان عرضه امین رو آفلاین خرید بزنم چون تو حساب پول نداشتم نشد دستم خورد شاروم رو خرید زد و پولم کم شد چیکار کنم من عرض امین رو میخوام بخرم چجوری کنسلش کنم میتونم جفتسو بخرم خواهش میکنم کمک کن 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏