2777
2789
عنوان

کر ونا😭😭😭

159 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من بیست سالمه بیماری خاصی ندارم چن روزه گلوم درد میکنه و سرم سنگینه امروزم چشمم سوزش داره.اطرافتون کسی بوده با این علایم؟؟چیکار کنم😭

الان فقط خارش انگشت کوچیکه ی پا از علاءم کرونا نیست😐

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت شوهرم از سرکار میاد بگم بهش یا بفرستمش خونه مامانش ک مریض نشع

ب نظرم اول برو تست بده مطمءن شو بعد 

خدای نکرده گرفته باشی اونم صدرصد تا الان گرفته پس ب خونه ی مادرشوهرت هم انتقال نده سریع برید تست بدید

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
از جوونا نمیگیرن😭😭😭😭😭😭😭

واااا اینم شاهکار جدید شونه؟ یعنی چی از جون ها نمیگیرن؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
میگن اگه جوونا تست بدن مثبتم ک باشه باید برن خونه فرنطینه شن کاری از دست ما نمیاد

انشاالله ک شما سرد و گرم شدی سرماخوردگی هست.پدر شوهرم تنگی نفس و تب و لرز داشت همه گفتیم کرونا هست ولی با سرم و آمپول بهتر شد و الآنم داره نیزه سرکار کرونا نبود

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
باید یا باردار باشی یا پیر باشی یا بیماری زمینه ای داشته باشی.

کی گفته پس دوست من خانوادگی چرا گرفتن 😐

تست داد؟؟؟

نه دکتر آورد تو خونه گفت اگه حالت هات حداقل 24 مدام رو ب بدتر شدنه تست بده ک خدارو شکر رو ب بهبود بود 

خدا رو شکر.بنظرت چیکار کنم من😭😭😭

منم علائمی ک شما میگی اغلب دارم تو روز حتی گوش دردم دارم اما دکتر رفتم گفت برای باد کولر و حساسیته.اب نمک غرغره کردم بهتر شدم.شمام امتحان کن انشاالله خوب میشی