الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااا اینم شاهکار جدید شونه؟ یعنی چی از جون ها نمیگیرن؟
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
میگن اگه جوونا تست بدن مثبتم ک باشه باید برن خونه فرنطینه شن کاری از دست ما نمیاد
انشاالله ک شما سرد و گرم شدی سرماخوردگی هست.پدر شوهرم تنگی نفس و تب و لرز داشت همه گفتیم کرونا هست ولی با سرم و آمپول بهتر شد و الآنم داره نیزه سرکار کرونا نبود
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
نه دکتر آورد تو خونه گفت اگه حالت هات حداقل 24 مدام رو ب بدتر شدنه تست بده ک خدارو شکر رو ب بهبود بود
منم علائمی ک شما میگی اغلب دارم تو روز حتی گوش دردم دارم اما دکتر رفتم گفت برای باد کولر و حساسیته.اب نمک غرغره کردم بهتر شدم.شمام امتحان کن انشاالله خوب میشی