2777
2789
عنوان

تب بالای دخترم

126 بازدید | 10 پست

سلام دخترم پنج سالشه از بیست روز پیش سه چهار روز یکبار تب میکرد که با شربت و اینا درست میشد فک میکردم گرمازده شده چندروز پیش دوباره تب کرد بردم دکتر گفت عفونت ادراریه شربت سفکسیم داده از وقتی شربتو شروع کردم تبش مداوم شده و با شیاف پایین میاد چرا اینطوری شده بنظرتون؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه عفونت ادراری این شربت رو دا ده  خوله به کلیه هاس آسیب نرسونده  بعد خوب سد ببرش سونو & ...

اره میگم چرا بجای اینکه بهتر شه تبش بالا میره از وقتی سفکسیم میدم نگرانم دوباره ببرمش دکتر؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
اره میگم چرا بجای اینکه بهتر شه تبش بالا میره از وقتی سفکسیم میدم نگرانم دوباره ببرمش دکتر؟

اره حتما ببر دوباره آزمایش بده ببینین بهتر شده یا نه تب خوب نیست حتما ببر همین امروز

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
آزمایش داد که فهمید عفونت ادراریه

نه شک کرد نمونه ادرار دادیم جواب نیومده هنوز

نه شک کرد نمونه ادرار دادیم جواب نیومده هنوز

دوروزه جوابش میاد دیگه

کشت ادرارش ببر دکتر طبق اون دارو بده

تند تند ببرش دستشویی مایعات زیاد بده

خیار بزار رو بدنش حرارت بدنش بگیره

حتما آزمایش بده. شاید عفونت تو خونش باشه. البته خدای نکرده اگر بود نگران نشو بستری میشه و آنتی بیوتیک وریدی میگیره

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
حتما آزمایش بده. شاید عفونت تو خونش باشه. البته خدای نکرده اگر بود نگران نشو بستری میشه و آنتی ...

اخه هيچ علایم دیگه ای نداشت اصلادکتر گفت شایدعفونت ادراری باشه تعجب کردم من ببرم دوباره دکتر پس