2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین نینیم اصن خاب نداره

88 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پسرم دوماهشه اصلا خاب نداره 

شربت بیبی سد میدم فایده نداره 

شبا میبرمش حموم فایده دنداره

من چیکاکنم توروخدا تجربه دارید بگید

عزیزم دو ماهشه دو سالش که نیست اولاش همینه 

دیگه میگن بچه داری سخته برا همینه 

منم تا چند وقت شبا بیدار بود روزا خواب کم کم خوابش تنظیم میشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکم نبات داغ درست کن چندقطره بش بده کمرشو اروم با روغن ماساژ بده حتما میخوابه من برا پسرم ودخترم همینحوری میکردم میخوابیدن احتمال دل درد داره

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

نه اکثر بچه ها همینن والا مال من که تا 6 ماه کلا اذیت کرد بعدشم سه و چهار الانم دوسال و سه ماهه پستونک و گرفتم باز بیخواب شده مثل نوزدایش با بچه دوماهه که نمیشه بازی کرد یکم هم جاشو گرم کن شاید جاش سرد باشه بچه ها اوایلش عادت دارن جای گرم بخوابند

نوه عموم همین جوری بود اصلا نمیخوابید همش گریه میکرد میبردیمش دکتر میگفتن چیزیش نیست فقط گفت ماساژ های نوزاد رو یاد بگیرید با روغن دارچین یا روغن مخصوص ماساژ ماساژ میدادیم خوب میخوابید ولی وقتی بهش شیر خشک دادیم دیگه اصلا گریه نکرد تا گشنه بوده که گریه میکرده

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر