الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اکثر بچه ها همینن والا مال من که تا 6 ماه کلا اذیت کرد بعدشم سه و چهار الانم دوسال و سه ماهه پستونک و گرفتم باز بیخواب شده مثل نوزدایش با بچه دوماهه که نمیشه بازی کرد یکم هم جاشو گرم کن شاید جاش سرد باشه بچه ها اوایلش عادت دارن جای گرم بخوابند
نوه عموم همین جوری بود اصلا نمیخوابید همش گریه میکرد میبردیمش دکتر میگفتن چیزیش نیست فقط گفت ماساژ های نوزاد رو یاد بگیرید با روغن دارچین یا روغن مخصوص ماساژ ماساژ میدادیم خوب میخوابید ولی وقتی بهش شیر خشک دادیم دیگه اصلا گریه نکرد تا گشنه بوده که گریه میکرده
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر