بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اخبار گفتن ک چون قیمت فولاد و سیمان بالا رفته باید از بورس خارج بشه و اینکه بعد مجمع با ۱۵ درصد منفی باز میشه...ولی از اون طرفم میگن دولت از فولاد حمایت میکنه اصلاحش رو کرده و بعد مجمع با ۲۰ درصد مثبت باز میشه و تا اخر تابستون ۵ هزار میشه
تو اخبار گفتن ک چون قیمت فولاد و سیمان بالا رفته باید از بورس خارج بشه و اینکه بعد مجمع با ۱۵ درصد م ...
وای تو رو خدا هر چیو از هرکی میشنوی زود باورش نکن..اولا که اون خبر خروج فولاد که از بیخ و بن تکذیب شد ..دوما کی گفته با منفی ۱۵ باز میشه؟؟؟؟بستگی به جو روز بازگشایی داره شایدم مثبت ۲۰ بخوره کسی نمیدونه.در کل سهم بنیادی و قویه نگهش دار که خوشبختت میکنه😘
وای تو رو خدا هر چیو از هرکی میشنوی زود باورش نکن..اولا که اون خبر خروج فولاد که از بیخ و بن تکذیب ش ...
این خبر خروجش رو خودم از اخبار شنیدم.کاش تو فضای مجازی میدیدم ک الان ترس نداشتم....ولی بازم خودمم میگم فولاد دولت پشتشه و حداقل تا این داراها هست فولاد هم هست....ولی چون امروز بسته میشه برا مجمع گفتم ی مشورت هم بگسرم از شماها ک خروج بزنم یا بزم مجمع