2777
2789

نمی‌دونم،کسی بلده فایرا رو هم بگه،ممنون

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا از فولاد چی شنیدی؟

تو اخبار گفتن ک چون قیمت فولاد و سیمان بالا رفته باید از بورس خارج بشه و اینکه بعد مجمع با ۱۵ درصد منفی باز میشه...ولی از اون طرفم میگن دولت از فولاد حمایت میکنه اصلاحش رو کرده و بعد مجمع با ۲۰ درصد مثبت باز میشه و تا اخر تابستون ۵ هزار میشه

تو اخبار گفتن ک چون قیمت فولاد و سیمان بالا رفته باید از بورس خارج بشه و اینکه بعد مجمع با ۱۵ درصد م ...

وای تو رو خدا هر چیو از هرکی میشنوی زود باورش نکن..اولا که اون خبر خروج فولاد که از بیخ و بن تکذیب شد ..دوما کی گفته با منفی ۱۵ باز میشه؟؟؟؟بستگی به جو روز بازگشایی داره شایدم مثبت ۲۰ بخوره کسی نمیدونه.در کل سهم بنیادی و قویه نگهش دار که خوشبختت میکنه😘

مال خودمم نیس.برا مامانم خریدم بخاطر این میترسم😭میترسم شرمنده اش بشم

نمادا همه تو طولانی مدت سوده...

اگ میخوای بلند مدت براش نگهداری بذار بمونه و اصن نرو هی نگاه کن سهماتو

وای تو رو خدا هر چیو از هرکی میشنوی زود باورش نکن..اولا که اون خبر خروج فولاد که از بیخ و بن تکذیب ش ...

این خبر خروجش رو خودم از اخبار شنیدم.کاش تو فضای مجازی میدیدم ک الان ترس نداشتم....ولی بازم خودمم میگم فولاد دولت پشتشه و حداقل تا این داراها هست فولاد هم هست....ولی چون امروز بسته میشه برا مجمع گفتم ی مشورت هم بگسرم از شماها ک خروج بزنم یا بزم مجمع

نمادا همه تو طولانی مدت سوده... اگ میخوای بلند مدت براش نگهداری بذار بمونه و اصن نرو هی نگاه کن سهم ...

حداقلی ۳ ماه براش نگه داری میکنم...ک اونم بستگی ب حال و روز حواهر باردارم داره...اخه این مقداری از پولیه ک قراره بشه سیسمونی😊