2777
2789

من دارم انجامش میدم تقریبا ۲۵ روزه ...یه کوچولو تاثیرشو دیدم تا حالا...

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

اما بعضی جاها ادم نمیدونه چی باید بخره باهاش ...خیلی چیزا احتیاج دارما اما خب حجم پولش هم زیاده نسبتا.و من یه اشتباهی که کردم روزای اول با مبالغ کم چیزای بزرگ و گرون میخریدم مثلا الان پکیج میخواییم برای خونمون روز هشتم تو بازی زدم با این پول پکیج خریدیم در صورتیکه نمیدونستم پکیج شده بیست تومن 

شما قبل از اینکه هر چیزی بنویسی از نظر قیمتش مطمئن شو

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما بعضی جاها ادم نمیدونه چی باید بخره باهاش ...خیلی چیزا احتیاج دارما اما خب حجم پولش هم زیاده نسبت ...

اره خب درسته 

میدونی چیه 

دوست دارم یه تاپیکی که همه باهم انجام میدم باشم تا به هوای اونا انجام بدمویادم نره