2821
2789
عنوان

بابام فردا عمل سختی داره😔😔😔

519 بازدید | 42 پست

فقط امیدمون به خداست وتوکلمون به اون 

شما هم میشه با دعاهاتون صلواتتون یا هر کاری از دستتون برمیات دلمو آروم کنید 

آروم وقرار ندارم آرزوی مرگ میکنم تاصبح نمیتونم استرس تحمل کنم

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دعاش میکنم گلم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

عزيزم ارامش خودتو حفظ كن و ب خانوادتم ارامش بده 

توكلت ب خداي مهربون باشه

به چيزاي خوب و مثبت فكر كن

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
خدا نکنه عزیزم ، انشاءالله که سلامتیشون رو به دست میارن🤲 ۱۴تا حمد به نیتشون میخونم🌼🌼🌼

درود بر شما 

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

حمد شفا خوندم ان شاالله به خیر و سلامتی میگذره  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چ عملی؟انشالله ک هرچی خیرو صلاحه پیش بیاد

عمل ریه 

خونریزی مغزی کرده بود ریه هاش آب جمع کرد بعد از عمل الان دوباره باید عمل بشه بدنش ضعیفه برای همین میگن شاید براش سخت باشه

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز