2777
2789
عنوان

اوووووف دیگه خسته شدم بخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 31 پست
خیلی حرف پراکنی میکنن دوست ندارم پشت سرم حرف باشه یه غذا مجلسی دهن پر کن میخوام درست کنم دستمم تنگه ...

عزیزدلم میدونم چی میگی ببین فقط یه چیزی ت رو خدا چشم و هم چشمیو بذار کنار قدر وسعت ازسون پذیرایی کن مطمئن باش نمیشینن حرف بزنن پشت سرت خیالت راحت راستی خستم نباشی

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
همسرت بگه نیان‌خب😐رودربایستی داره؟ اینایی ک مریض شدن و فوت کردن رودربایستی داشتنا😑😑

منم جزو اون دسته میشم اخر سر😭

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...👸❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم میدونم چی میگی ببین فقط یه چیزی ت رو خدا چشم و هم چشمیو بذار کنار قدر وسعت ازسون پذیرایی کن ...

فدات شم منم‌نمیخوام زیاد خرج کنم یعنی ندارم که خرج کنم وسایل سالاد خونه دادم میوه هم دارم مکندم غذا چی درست کنم 

عزیزززم😭😭😭 ماسک و شیلد بزن با فاصله باهاشون باش حداقل😕

میشه به نظرت صاحبخونه ماسک و شیلد بزنه بخدا ۴ هفته پشت هم مهمون اومده واسم دیگه توانشو ندارم خودشون باید فهم و شعور داشته باشن دیگه 😔

فدات شم منم‌نمیخوام زیاد خرج کنم یعنی ندارم که خرج کنم وسایل سالاد خونه دادم میوه هم دارم مکندم غذا ...

ببین عزیزم زرشک پلو با مرغ ته چین مرغ یا از این دست غذاها هم خوشمزه و مجلسی ان هم اینکه برکت میکنن شاید به اندازه ۵نفر درس کنی ۷،۸نفر کامل سیر بشن

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
یعنی نمیزدی تو این ۴هفته😐😑بزن ک بفمن نیان🤨 جون من رودربایستی نکن اولین بار سخته بعدش عادی میشه را ...

ااااااخ ایمجوری میگی حرص خوردنم بیستر میشه موقع غذا خوردن چطوری ماسک بزنم بعد همین ماسک زدن منو میکنن پیرهن عثمان اخرشم زندگیم بهم میخوره قوم الظالمینن خواهر

😶☹☹☹ نمیدونم‌ دیگ.. مواظب خودت باش فقط😕 والا من طرف شوهرمم گفتم ناراحتم باشن اصلااااا برام مهم نی ...

حالا پیسنهاد نداری واسه غذا؟

خونشون کوفت کنن بعد بیان نیم ساعت برن😁 عزیزم جوونی به خودتون رحم کنید اونا نمیفهمن شما چرا☹😭

اخه میدونی چیه خیلی منو با اون یکی عروس خاله شوهرم مقایسه میکنن دلم نمیخواد کم بیارم 😔

هر روز ک میخوان آمارو بگن تن و بدنم میلرزه رعایت کنید با همسرت صحبت کن‌ منطقی.. ی بار اتفاق میفته ها ...

فکر میکنی نمیگم شوهدم اینقد بی زبونه که از حق خودش دفاع نمیکنه