بچه ها یه خواستگار برا خواهرم اومده ک وضعیت مالیشون خیلی خوبه و پولدار هستن و اما خانواده ما خیلی معمولی هستیم،تفاوت طبقاتی خیلی خیلی زیادی داریم ،از نظر اخلاق پسره خوبه فقط همین تفاوت طبقاتیه میترسیم باعث مشکل بشه،،کسی بوده همچین تجربه ای داشته باشه؟ایا بعد از ازدواج ب مشکل برخوردین؟
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
باید بیشتر به شناخت برسین وتحقیق کنید امکان نداره طرف هم پولدار باشه وهم اخلاق نرمال!!!!اختلاف طبقاتی هم دردسرسازه هسته دردسر هم قلب خانواده وفامیل طرف ورفت وامدها واختلاف نظرهایی که بعدا پیش،میاد
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant