2777
2789
عنوان

کیا تعبیر خواب میدونن

57 بازدید | 6 پست

سلام دوستان دیشب خواب  دیدم منو خانوادم تو حیاط مامانم نشستیم یه پرنده خییلی خییلی قشنگ و خوشرنگ بود ک همه محوش بودن و پرنده اوکد نشست رو انگشت من محکم چسبید بعد دیدم روی دیوار یه گرگ و کفتار سیاه میخوان پرندرو بگیرن ولی از ترس من نمیان

پرنده‌ای که در حال پرواز است:نشانه‌ی خوبی است اگر پرندگان در خواب شما در حال پرواز باشند. این بدان معنا است که شما دوره‌ای از عشق و هارمونی را تجربه خواهید کرد. همچنین احساس رهایی و آزادی بر شما مستولی خواهد شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازدواج کردین بچه دارمیشین وبچتونم پسر میشه اگرازدواج نکردین که ازدواج می‌کنین ایشالله خیره  

یه هفته دیگ بچم بدنیا میاد خیلی فکرم خرابشده ک اون پرنده بچم باشه و گرگ و کفتار کرونا