maman_e_farvardini مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 566 عنوان سلام خانوما کمک لطفا بچه ی بد غذا 35 بازدید | 4 پست خانوما اگه کسی راه حلی داره بگه.دخترم یک سال و سه ماهشه...خیلی بد غذاست همش نه کیلو هست...از هشت ماهگی به وزنش اضافه نشده الا دویست سیصد گرم...کمک کلافه شدم خدایا آرامش این قلبم تویی... 1399/05/12 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریااااااا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 4001 شربت اشتها براش بگیرمن برا بچم شربت کیدی کر خریدم خیلی خوب بودبرو یه دادوخونه خوب بگو شربت مولتی ویتامین اشتها آور برا این سن میخوامالبته من کیدی کر رو برا بچم دو سال و نیمش بود خریدمباز از داروخونه بپرس
maman_e_farvardini مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 566 شربت اشتها براش بگیر من برا بچم شربت کیدی کر خریدم خیلی خوب بود برو یه دادوخونه خوب بگو شربت مولتی ... آخه میترسم سرخود بهش شربت بدم.اصلا مقاومت میکنه غذا رو میریزه بیرون از دهنش خدایا آرامش این قلبم تویی...
دریااااااا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 4001 آخه میترسم سرخود بهش شربت بدم. اصلا مقاومت میکنه غذا رو میریزه بیرون از دهنش خب برو به دکتر بگوولی بعید میدونم بد باشه شربت ویتامین اشتها اور من که میدادم
maman_e_farvardini مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 566 خب برو به دکتر بگو ولی بعید میدونم بد باشه شربت ویتامین اشتها اور من که میدادم ممنونم ازت خدایا آرامش این قلبم تویی...