2777
2789
عنوان

خانمای قالیباف بیاین

359 بازدید | 20 پست

سلام وقتتون بخیر .خانما ی سوال؟ میگم به نظرتون ی قالی چقدر سود داره لطف کنید با قیمت بگید؟ خوب هست؟ من خیلی دوست دارم ی کار تو خونه داشته باشم ک درآمد داشته باشم خواستم ببینم خوبه؟ خیلیا رو دیدم میگن خوب نیست ولی درعجبم ک چرا همونا میبافن و چقدر کارگاه های بافندگی زیاد شده؟🤔 اگه نه چ شغلی تو خونه داشته باشم ک درآمد داشته باشه؟ لطف بزرگی میکنید جوابمو بدید خداخیرتون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولشمثلا برای ۶متری باید مثلا در حد ۳ ۴ملیون خرج کنی بعد یکی دوسال که‌تموم‌شد فوقش دوازده تا پونزده بخرن مخرجش الان زیاده.اکه بیکاری و بلدی بهتر از بیکاری هست.کارگاه ها قالی هایی دارن که خیلی ریز هستن و سخته بافتشون و قیمت فروششون هم بالاست 

یا رب العالمین

من خالم میبافه نگه میداره مثلا دوسه سال بعد میفروشه سودش خوبه ولی باید تحمل و صبر داشته باشی من خودمم بلدم و دوست دارم ببافم ولی مخم نمی‌کشه که طول بکشه و صبرکنم وگرنه سود عالی ای داره

بستگی داره چند متره میخای بزنی؟

بعد پشم یا کرک حالا بدون ابریشم با با ابریشم؟

کدوم شهری؟ 

از کجا میخای رنگ تهیه کنی بگو تا جواب بدم

وضع قالی دوسال خوب شده ولی رنگ و ابریشم تازگی بشدت قیمتش بالا رفته

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
بستگی داره چند متره میخای بزنی؟ بعد پشم یا کرک حالا بدون ابریشم با با ابریشم؟ کدوم شهری؟  از ...

۶ متر درضمن من بچه دوساله دارم نمیدونم همکاری خوادکرد یانه؟ میگن ابریشم و خوب میخرن ولی آذیت میشی نمیدونم وا... فقط خواستم بپرسم ک چ کاری تو خونه انجام بدم ک درآمد خوبی داشته باشه حالا قالی بافی ی گزینه هست ک گفتم بپرسم ولی از طرفی هم دوست دارم سرمایه اولیه نخواد