2777
2789
عنوان

کیا کرم دور چشم دکتر ژیلا داشتن؟؟

78339 بازدید | 51 پست
سلام من برای تیرگیه دور چشمم میخوام بخرم قیمتشم مناسبه کسی تجربه استفاده ازش رو نداره ؟!

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای تیرگی میخوام نمیدونم چی بخرم مارکای خارجی خیلی گرونن یجا خوندم ژیلا خوبه گفتم نظر شمارو بدونم

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

سروناز جون حتما وقتی میزنی به پوستت،با انگشت پوستت رو میکشی؟! میگن باید بصورت ضربه ای و خیلی آروم بزنی پوست دور چشم ۱۰ برابر نازکتر از پوست صورت هست و خیلی حساسه

زهره خانمی چه خوب دکترت رو قبول داری ؟! ببخشید میپرسما،شما چند سالته و برای چی رفتی دکتر که اینو بهت معرفی کرد؟!

سروناز جون اسم این کرمی که میگی دقیق چی بود؟! میشه روش رو بخونی ببینی چی نوشته ؟!شامل چه ویتامیناییه؟

دکتر ژیلا اصلا مارک خوبی نیست به نظرم ایرانی سی گل و سینره خوبه .ضد افتابش و استفاده کردم وقتی می زدم پوستم گر می گرفت و خیس عرق می شدم من اصلا عرق نمی کرد صورتم .
زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سیب کوچولو من تو خونه ضدآفتاب سی گل بدون رنگ اس پی اف ۳۰ میزنم و راضی هستم اما دور چشمش رو کسی بهم نگفته خوبه یا نه!؟ میخوام کسایی که تجربه استفاده دارن کمکم کنن

منم تا حالا دوررچشم استفاده نکردم 28 سالم بود رفتم دکتر گفت نیازی نداری ولی الان 33 سالمه می خوام شروع کنم یه چیزی که گرون هم نباشه دوستم معرفی کرد آکوا .اما تو قیمت بالاها دکتر مورد عالیه
زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست