2777
2789
عنوان

بحث من وشوهرم

286 بازدید | 29 پست

شوهرم برای یه کار اداری رفت یه شهردور که خواهراش و داداشاشم اونجان میتونست کارشو تو یه شهر نزدیک انجام بدهه ولی اونجارفت گفت زود میام.بعد کار چندساعته رو دو روز طولش داد.الان داره برمیگرده بعد میگه خونه بابامم برم.خونه باباشم تو مسیره تو روستاس فاصلشم تا شهر چهل دقیقه اس میگه شبم میخوابم.من گفتم خو یک ساعت بشین بیا دیگه میگه نه،میدونم شبم بمونه فردا اخرشب میاد به نظرتون منطقی هست من باید مخالفت میکردم یانه؟

خودت دوس داری وقتی ب خانواده ت سر میزنی

شوهرت اینجوری بگه؟؟؟

یکم درک داشته باش عزیزم

همونطور که تو خانواده تو دوس داری اونم دوسشون داره 

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه داره بزار یه خورده بمونه اونجا شاید دلش تنگ شده

یه سوال زیاد ازاین کارامیکنه

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️

نه چرا مخالفت کنی

بنده خدا دلش برای خونوادش تنگ شده نباید سربزنه!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان همه میان میگن خب خوااااهرش بود باباشه هااااا هیچکی نمیگه این مرد مسئول زن و زندگیشه

مگه قراره تو بیابون ولشون کنه ... بنظر من چه زن چه مرد ... ازدواج نباید اسارت بیاره ... خب خانوادش ی شهر دیگن دلتنگ میشه ... والا ما عروس از ی شهر دیگه گرفتیم دلتنگ میشه مرتب میره شهرشون 🙄

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

مگه مجرده ک تنها بره؟ متاهلی یعنی باخانواده

خب یه وقتایی ادم دوس داره با خانواده خودش تنها باشه 

مگه چیه؟

ینی شما خودتون تالا تنها نبودین تو خونه مادرتون؟

به هرحال خانواده شه نمیشه که از راه ترسیده پاشه بیاد 

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________