2777
2789
عنوان

خيلي دلم گرفته از مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 32 پست
به مامانت بگو من رضایت ندارم هزار تومن از مال و اموال منو به کسی بدی 

اينو گفتم گفتم حلال نميكنم اما براي خودت ميتوني كل خونه رو طلا كني اما واسه بقيه نه

🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عادتش دادی دیگه، عادت کرده توقعی نداشته باشی اگرم داشته باشی فکر می‌کنی پرت کردن یا پررو شدی ، با ...

اره هر وقت چيزي ميخريد ميگفتم نميخوام و از اين حرفا از بس كم توقع بودم از دو طرف تو سري خور شدم

🙏🏻🙏🏻
اره هر وقت چيزي ميخريد ميگفتم نميخوام و از اين حرفا از بس كم توقع بودم از دو طرف تو سري خور شدم

بالاخره مادران دلسوزه، شرایط خودت و بچت رو بگو کامل بهش و ازش بخواه کمکت کنه ، شوهرتم باید کمک کنه ،فرض کن ارث پدری نداشتی اونموقع میخواست چیکار کنه

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا
بالاخره مادران دلسوزه، شرایط خودت و بچت رو بگو کامل بهش و ازش بخواه کمکت کنه ، شوهرتم باید کمک کنه ، ...

خودش شرايط رو ميبينه نياز به گفتن من نيست خوب شوهرم اين چند سال خيلي چيزا خريد مثل طلايي كامل و ماشين شوهرم مقداري داره اما كمه براي كامل شدن خونه

🙏🏻🙏🏻
خودش شرايط رو ميبينه نياز به گفتن من نيست خوب شوهرم اين چند سال خيلي چيزا خريد مثل طلايي كامل و ماشي ...

خوب به مامانت بگو از سهم خودت بهت بده، به کاری کن دلش نرم شه کمکت کنه ، زیاد جلو چشمش باش ، دعوتش کن خونت بعد شرایطم به جوری کن مشکلاتت جلو چشمش باشه

خوب به مامانت بگو از سهم خودت بهت بده، به کاری کن دلش نرم شه کمکت کنه ، زیاد جلو چشمش باش ، دعوتش کن ...

بارها اومده ديده ميگه چقدر مبلتون سفت شده يا وسايل فريزر ميبرم خونشون  گفته سال ديگه برات يخجال  و فريزر ميخرم اما من وسايل نميخوام يه مقدار براي ساخت بده تا بحال درباره سهم چيزي نگفتم بهش 

🙏🏻🙏🏻
بارها اومده ديده ميگه چقدر مبلتون سفت شده يا وسايل فريزر ميبرم خونشون  گفته سال ديگه برات يخجال ...

میتونی همینایی که اینجا گفتی رو بفرستی براش ، شاید تحت تاثیر قرار گرفت

عزیزم کم رو بودی که بدعادتش کردی ذیگه، از حق و سهم خودت قرض میخوای تازه 😐

اره والا از حقم هم قرض ميخوام همين چيزا كه ميدونم حق من دست بقيه است آتيشم ميزنه هميشه وقتي هم بابام بود خيلي به خواهر برادراش ميداد كه من نفهمم خيلي صدا ميدادم وقتي مجرد بودم اين كار و ميكرد اما از وقتي ازدواج كردم ديگه از اون سروصدا ها خبري نيست

🙏🏻🙏🏻
اره والا از حقم هم قرض ميخوام همين چيزا كه ميدونم حق من دست بقيه است آتيشم ميزنه هميشه وقتي هم بابام ...

خجالت و کمرویی رو بذار کنار ، در نهایت احترام به خاطر خودت و بچت برو باهاش حرف بزن