2777
2789
عنوان

من دلم بچه میخواد شوهرم میگه زوده 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 45 پست

اومدیمو با این وضع تورم هیچوقت نتونستین خونه بخرین، هیچوقتم نمیخواین بچه دار شین؟ 

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت حتما بیشتر حساب دخل و خرجتونو داره اسی من شرایط زندگیتو نمیدونم نظری هم راجب بچه دار شدن یا نشدنت نمیدم .ولی صرفا به خاطر این که دلمون نی نی میخواد بچه دار شدن کار اشتباهیه بچه ها همیشه نی نی نمیمونن هزار تا خرج و گرفتاری دارن سعی کن شوهرتم راضی باشه بعدا شونه خالی نکنه بگه من بچه نمیخواستم

شوهر منم این حرفا رو زد بعد سه سال اقدام کردیم نشد که نشد الان مثل چی پشیمونه به غلط کردن افتاده ایش ...

😞😞منم از همین میترسم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
۲۷

ن بیاری بهتره، اومدی و حالا حالاها خونه دار نشدین. بعدم بچه مگه میخواد چکار کنه ک تو مستاجری داشتنش بد باشه. 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲

بعد بچه به حرف شوهرت میرسی. یکم صبر کن تا شرایطتتون به ثبات بیشتری برسه. منم شوهرم میگفت زوده اما گوش نکردم و بچه آوردم. حالا هر سال با یه بچه وسایلمون رو دوشمونه. نمیتونم سرکار برم و کمک خرج بشم تو این گرونی. خرج وحشتناک بالای بچه هم بماند. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

منم۲ونیم عقدبودم و۶ساله ازدواج کردم وشوهرم میگه زوده شرایطش نیست وخونه پدرشوهرم زندگی میکنیم وانشاالله سال دیگه اقدام میکنیم ۲سال ونیم زوده هنوزعزیزم حق باشوهرته عجله نکن بچه اینده میخوادبایدوضعیت مالیتون یکم ثبات داشته باشه بعداقدام کنیدمن خودم ۳۱سالمه وشوهرم ۳۲

بعد بچه به حرف شوهرت میرسی. یکم صبر کن تا شرایطتتون به ثبات بیشتری برسه. منم شوهرم میگفت زوده اما گو ...

مستاجری الانشم برام سخته خیلیییی ولی تواین شرایط مگه میشه خونه دارشد 

😞😞منم از همین میترسم 

منم اون اوایل خیلی حرص میخوردم به شوهرم روزی نمیشد که نگم بزار بچه دارشیم ولی کو گوش شنوا به مادرش گفتم بچه میخوام گفتم شاید خونشون رفتنی به شوهرم بگه دیگه وقتشه یه نی نی بیارید ولی مامانش بهم گفت بچه میخوای چیکار خیلی دلمو شکستن حسرت به دل موندم 

منم۲ونیم عقدبودم و۶ساله ازدواج کردم وشوهرم میگه زوده شرایطش نیست وخونه پدرشوهرم زندگی میکنیم وانشاال ...

منم اول خیلی مخالف بودم ولی دیگه اینقد اطرافیام برام حرف دراوردن که نازا هستمو الکی میگم نمیخوام خسته شدم 

منم اون اوایل خیلی حرص میخوردم به شوهرم روزی نمیشد که نگم بزار بچه دارشیم ولی کو گوش شنوا به مادرش گ ...

من امروز برای اولین بار بهش گفتم ولی گفت نه 😞