2777
2789

۴سال عقد کردیم و دوسال ونیم تو خونه شوهرمم چون اجاره نشینم شوهرم میگه تواین شرایط واسه چی بچه بیاریم که یکی دیگه رو بدبخت کنیم ولی من هرروز سروکارم با نی نیهاست نی نی میبینم قند تودلم اب میشه خب تقصیرمن چیه خونه ندارم چون خونه ندارم بچه نباید داشته باشم 🙁🤕

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

باشوهرت موافقم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو ایران واقعا جوابت نه عه

نریزیددددددد سرم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ماهم مستاجریم بچه هم داریم مشکلی هم خداروشکر نداریم تو این اوضاع شاید تا ده سال دیگه خونه نخرید بچه ...

منم همینو میگم ناامید شدم از خونه دارشدن 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

به نظرم به شوهرت گوش  کن چون خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد میندازه گردن تو حالا ما برعکسیم دقیقا شوهرم میگه بچه مبخام من میگم زودههههه😂

من همونم که توهوای ابری و بارونی تازه حالم خوب میشه⁦🌧️⁩⁦⛈️⁩⁦🌩️⁩⁦🌥️⁩⁦🌦️⁩ خدایا شکرت