2777
2789

سلام دوستان ممنونم که وقت میزارین 💕

رنگ پوست من سبزه ی روشنه 👱🏼‍♀️

یعنی حدودا سه چهار درجه تیره تر از سفید معمولی

ولی سفید نیست

تا حالا موهامو رنگ نکردم

دلم میخواد پایین موهامو یه رنگی بزنم تا تنوع بشه برام

مشکل اینجاست رنگ هایی که دوست دارم همه میگن به من نمیاد و این رنگ ها مال سفید هاست ☹🥺💔

مگه ماهایی که سفید نیستیم دل نداریم اخه 🥺😅

رنگ های فانتزی مثل بنفش، صورتی، کهکشانی و....💖💜💙 

تو این رنج دوست دارم 😊❤

ممکنه راهنماییم کنین ؟؟؟

البته به جز قهوه ای و بلونده تیره و اینها 🙃

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4510876&slug=بیایدبگم-چه-لباس-ورنگ-مویی-به-شمامیاد&postId=140652416

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4510876&slug=بیایدبگم-چه-لباس-ورنگ-مویی-به- ...

اینجا کامل توضیح داده

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

اتفاقا رنگای روشن به پوست سبزه خیلی میاد الان اکثر سوپر مدلا پوستشون تیره هست موهاشونم هر رنگی میکنن

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
عزیزم اتفاقا رنگای روشن ب ادمای سبزه میان من رنگ روشن میزنم شبیه زنبور میشم 

منظورتون کلن رنگ روشنه؟ (حالا هر رنگی)

یا مثلا طلایی و بلوند و قهوه ای روشن و اینها ؟؟🤔

اتفاقا رنگای روشن به پوست سبزه خیلی میاد الان اکثر سوپر مدلا پوستشون تیره هست موهاشونم هر رنگی میکنن

نکته ی خوبی بود 😎👍🏻❤🧡💛

راستش من ب رنگ پوست اعتقاد ندارم  زیاد دیدم مثلا گفتن بلوند ب سبزه نمیاد ولی خیلی بهشون میومد ...

درسته ❤💛

موافقم👍🏻

فک نکنم برنزه باشی منظوت اینه گندمی؟ در کل به نظرم به حرف مردم گوش نکن خیلی چیزا امکان داره به ...

سفید نیستم

ولی سبزه هم نیستم

یه چیزی بین این دوتا

فکر کنم همون گندمی باشه 😅😅

اخه تا حالا رنگ نکردم

بار اولمه

دلم نمیخواد تو ذوقم بخوره ☹☹

سفید نیستم ولی سبزه هم نیستم یه چیزی بین این دوتا فکر کنم همون گندمی باشه 😅😅 اخه تا حالا رن ...

اره فک میکنم گندمی تیره باید باشه

در کل به نظرم ببین رنگ طبیعی موهات چیه تو تنتاژ همون حرکت کن بری ارایشگاه بهشون بگو یا تو نت سرچ کن مثلا ببین به پوست سفید سرد بور میاد ولی ایرانیا سفید گرم یا گندمی روشنن یه دفعه از مشکی میرن تو زرد خب بد میشه از تنتاژ اصلی خودت دور نشو

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4510876&slug=بیایدبگم-چه-لباس-ورنگ-مویی-به- ...

مرسییی خیلی خوشحال شدم که دیدم صورتی به من میاد 😃😍💖

مرسییی خیلی خوشحال شدم که دیدم صورتی به من میاد 😃😍💖

خو خداروشکر ☺