2777
2789
عنوان

مامانای که بچه شون قراره پیش دبستانی بره. ثبت نامش کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 48 پست
اتفاقا چند تا مورد دیگه هم هست که دغدغه این روزامه . یکیش اینه. کلاسای گفتاردرمانی می بردینش؟

بله مرتب میبرم فعلا که تاثیری نذاشته

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
کجا بحرف میکنن من پسرم نیمه اولیه میگم بیا باهم کارکنیم میگه ن نمیخام خانوم معلم یاد میده خودش😐😐😐 ...

پسر شما متولد چه سالیه؟ دختر من دی ۹۳. امسال باید بره دیگه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالتون که استرستون فقط مال کروناس من پسرم امسال باید بره پیش حتی حرفم نمیزنه که بفرستمش اتیسمه

عزیزم میشه بگی حرف زدنش در چه حده؟ ؟ بچه خاهرم 5سالش خیلی نامفهوم حرف میزنه اصلا معلوم نیست چی میگه . چه علائمی داره پسرتون

بله مرتب میبرم فعلا که تاثیری نذاشته

پسر یکی از همکارای منم یه طیفی از اتیسم داشت. کلاس گفتاردرمانی می بردن ولی می گفت بهم میگن توقع تون از بهبود حرف زدنش برای کوتاه مدت نباشه. باید زمان بیشتری باهاش کار کنیم و مداوم. ان شالله بهتر میشه

ما آموزشمون آزاد بود و بر محور بازی کتاب نداشتیم  به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه الفبا رو آ ...

ممنونم که گفتید. درست میگید با یه متد باشه بهتره ولی اگه قرار باشه نبریم ، خودمون باید یاد بدیم.

میشه اگه کتابایی می دونید بهم  معرفی کنید طبق اونا یاد بدم

عزیزم میشه بگی حرف زدنش در چه حده؟ ؟ بچه خاهرم 5سالش خیلی نامفهوم حرف میزنه اصلا معلوم نیست چی میگه ...

پسر من تو خودشه با بچه ها بازی نمیکنه تک میپره واکنش به اسمش کمه کلا انگار حواس پرته

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

من پسرم کلاس اولیه،اگه مدارس حضوری باشه به هیچ وجه نمیذارم بره، شما که اصلا ثبت نام نکن، پارسال پیش پسر من هفت تا کتاب گاج باهاش کار شد، علوم و ریاضی حروف ،چهار تاشم کتاب کار بود همونا رو بخر خودت باهاش کار کن

سال گذشته فرستادین بره پیش؟ کتاباشو از کجا گرفتید؟ کلا چند تا کتاب داره.اگه نفرستادیم، خودم شروع کنم ...

اره فرستادم شش تا کتاب داشتن که مال اموزش پرورش بودیکیم گاج پیش دبستانی بود

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
ممنونم که گفتید. درست میگید با یه متد باشه بهتره ولی اگه قرار باشه نبریم ، خودمون باید یاد بدیم. می ...

خواهش عزیزم

اگر امسال کتاب معرفی کردن بهمون حتما تو سایت میزارم

و اگه شرایطشو داشتم یه  گروه  یا تاپیک برای مامانای نگران و مسئول اینجا واسه آموزش مجازی میزارم