2777
2789

مامانای تهرانی، می خواستم بدونم شما بچه هاتونو برای پیش دبستانی ثبت نام کردید؟ من که شماره یکی دو تا مدرسه رو دارم، هر چی زنگ می زنم کسی جواب نمیده، بدونم چیکار باید کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا همون مهدکودک خودش ثبت نامش کنم از مهر

امروز تماس گرفتن برای اموزش مجازی قبول نکردم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

سلام بچه منم باید بره پیش جای مورد نظرم تماس گرفتم جواب نمیدادن ایدی تلگرامشون پیام دادم گفتم اوج کروناس دوباره بستن چن وقت بعد دوباره باز میکنن کرونا بهتر شد

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

من هنوز دخترم به سن مدرسه نرسیده ولی تو این شرایط کرونا حتی اگه باید کلاس اولم میرفت وثبت نام نمیکردم یکسال دیر تر بره سلامتیش برام واجبتره

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 

استاتر برنامت چیه کجا میفرستیش دولتی یا خصوصی؟من هنوز  تصمیم نگرفتم خیلی استرس دارم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
من هنوز دخترم به سن مدرسه نرسیده ولی تو این شرایط کرونا حتی اگه باید کلاس اولم میرفت وثبت نام نمیکرد ...

نگو این طوری برا بزوگسالیش از زندگیش عقب میفته مدرسه هم ک باز بشه اگ اوجش باشه غیر حضوریه و اگر اوضاع بهتر باشه که یک روز در میون با تعداد کمتر میکنن

من بچم اول میره اگه پیش بود ثبت نام نمیکردم

سال گذشته فرستادین بره پیش؟ کتاباشو از کجا گرفتید؟ کلا چند تا کتاب داره.اگه نفرستادیم، خودم شروع کنم طبق کتاباش یاد بدم.

مجازی اگه باشه بچه چیزی حالیش نمیشه ک گلم ☺☺☺

مجازیم ک باشه معلم ی سری اموزه هارو میده خودمون حداقل کار میکنیم