2777
2789
عنوان

رنگ بی بی چک تو قسمت tپخش شد

215 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من روزی که۴ روز از پری گذشته بود با چندین علائم که مثل پری هم بود بی بی زدم مدیکور...که علاوه بر خط منفی همون لحظه نه دیر تر یه رنگی به صورت کج و بنفش پر رنگ صاف نبود پخش بی بی شد هاله نبود...کسی اینجوری بوده بعدش باردار باشه الان ۹روزه که میگذره و من پری نشدم...نوک سینه ام هم خیلی درد میکنه همیشه تو پری اطراف سینه ام درد میکرد ولی این سری فقط نوک سینه هام تیر میکشه

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
شاید خرابه یکی دیگه بزن

راستش میترسم منتظرم ۱۰ روز بشه سه شنبه بزنم

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا برو ازنایش بتا تاخیالت راحت بشه.منم زیر دلم سمت چپم خیلییی تیر میکشه سینمم نوکش یدفع سفت میشن د ...

دقیقا منم سینه های سنگین شدن و تا لباس زیر میپوشم نوک سینه هام درد میکنه...چند روز پیش ترشحمم زیاد بود و سوزش معده هم داشتم

کلی هم علائم دارم ولی چون فقط ۵ ماه بود که پریودم منظم شده بود اصلا امید ندارم آخه تنبلی داشتم ماه پیشم متفورمین مصرف کردم

دقیقا منم سینه های سنگین شدن و تا لباس زیر میپوشم نوک سینه هام درد میکنه...چند روز پیش ترشحمم زیاد ب ...

حساس شدن نوک سینه از علایم بارداری هس من وقتی باردار شدم شدیدا نوک سینه هام حساس شده بودن. ان شاالله بارداری.... مبارک باشه مامانی. برای منم دعا کن این ماه میخام اقدام کنم. دعا کنید ایندفعه دیگه سقط نشه

حساس شدن نوک سینه از علایم بارداری هس من وقتی باردار شدم شدیدا نوک سینه هام حساس شده بودن. ان شاالله ...

با حرفت خنده ام گرفت مرسی که خوشحالم کردی ینی میشه منم مامان شم...خخخخ عزیزم انشاالله که هیچی نمیشه صحیح و سالم میگذرونی دوره ات رو

حامله این

واقعا؟؟بی بی شما هم رنگش پخش شده بود؟؟؟

دردمون مشترکه😔😔😔

انشاالله این ماه دوتامونم بارداریم...