2777
2789
عنوان

رنگ بی بی چک تو قسمت tپخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست
آره ،منم منتظرم هفته بعد می‌خوام برم آزبتا انجام بدم،البته اگه تااون موقع پریود تشریف نیاره

انشاالله که نمیاره

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل برخدا،الان دوسال ونیمه ک کار ماشده فقط انشالا ماشالا گفتن

منم یکسال و یه ماهه خسته شدم البته اینم بگم باید کلی پیگیرش شم که این کرونا این وسط دست و پامو گرفته و از طرفی هم کنکور دارم نمیتونم برم این ماه بود هیچ نبود میرم رشت دکتر خسته شدم مشکلتون چیه حالا؟؟برا من که تنبلی تخمدان بود که پنج ماه بود میرفتم دکتر درست شده بود پری ام و منظم بود تا این ماه

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
منم یکسال و یه ماهه خسته شدم البته اینم بگم باید کلی پیگیرش شم که این کرونا این وسط دست و پامو گرفته ...

منم تنبلی تخمدان خفیف تشخیص دادن،البته قبل اقدام چکاب کلی شدم هیچ مشکلی نداشتم بعد شیش ماه ک باردارنشدم رفتم ازاین دکتر به اون دکتر ازاین آزمایشگاه به اون آزمایشگاه حدود هشت ماه داروی محرک استفاده کردم ،متفورمین دوفاستون لتروزول سینال آف گونال آف هرماهم سونوواژینال میشدم و آمپول hcgمیزدم ولی بیفایده بود ،دکترموعوض کردم دوباره روزازنوروزی ازنو آزمایش دادم گف کمخونی داری تیروییدت بالاس اضافه وزن داری،منم دیگه اعصابم نمیکشه دیگه دست ازپا درازتر اومدم نشستم خونه خسته شدم دیگه

منم تنبلی تخمدان خفیف تشخیص دادن،البته قبل اقدام چکاب کلی شدم هیچ مشکلی نداشتم بعد شیش ماه ک باردارن ...

دقیقا منم البته یکسال پیش تنبلی خفیف بود الان نمیدونم...خدا خودش مشکل همه رو حل کنه کارام که تموم شه میرم رشت پیش یه دکتر حوصله ام نمیکشه تیکه تیکه برم دکتر و نتیجه نگیرم بهتره برم یه راست پیش یه دکتر نازایی...یکی رو بهم معرفی کردن تو رشت که از این بدتراش پیشش حامله شده