2777
2789
عنوان

وسواس ایدز

872 بازدید | 29 پست

تو رو خدا جوابمو بدین من از بچگی همش وسواس ایدز دارم یه هفت هشت سالی است من دوماه پیش رفتم بیمارستان کودکان یه غده ای توی پام بود که عمل کردم بعد همش فکر میکنم ایدز گرفتم من گوشمم خیلی  حساسه  دیشب رفتم حمام بعد امروز گوشم درد گرفته فکر کنم گلومم درد می‌کنه مطمئن نیستم به نظرتون ایدز گرفتم دارم دیوونه میشم تو رو خدا جواب بدین دارم سکته میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دندانپزشکی آرایشگاه و شیر مادر به فرزند خیلی جاها هست که رعایت نکنی ..

اره خب اونجوریم پیش میاد ولی خو از تو هوا و ب راحتی ک نمیگیریم ک وسواس و ترسشو داشته باشیم

میشه یه صلوات بفرستی به آرزوم برسم🥺

منم وسواس زگیل دارم قشنگ درکت میکنم 😕

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
ایدز فقط از طریق خون رابطه ج نسی😐 اینا منتقل نمیشد؟

مثلا من ایدز دارم میرم پیش ناخون کار بکارم دستم زخم میشه

بعد یکی دیگه میاد اونجا با همون دستگاه با ناخونش کار میکنه ممکنه رد بشه با جای زخم و اینا

دندان پزشکی

اتاق عمل