2777
2789
عنوان

نامزدی و بدبختی من 💔💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 50 پست
بابام باهاش حرف نمیزنه، میخواد وسایلی که برام هدیه اورده بودن رو پس بده و تمومش کنه

ب نظر من وقتی تا یه هفته خبری نشده نه از خودش نه از خانوادش پس بهم بزنین بهتره چون معلومه اونا از این شرایط راضین

عزیزم تا دیر نشده بهم بزن... ی پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه... خواهر من گیر همچین آدمی افتاد و کل دوران زندگی رو به خواهرم زهرمار کرد از نامزدی و عقد و عروسی بگیر. تا الان ک بعد چندین سال حامله شده دوباره داره دعوا راه میندازه و.... 

اراده کن و بهم بزن و ب هیچ چیزی جز خوشی خودت فکر نکن مگ تو چقد میخای زندگی کنی که اون هم اینجوری بخاد سپری میشه... پیر میشی

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوسش داری برو پیش مشاور

من به شخصه جات بودم ولش میکردم

چون اینک از الان  اینجوری هست بعدا واویلا

فکنم تعادل نداره ایشون

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
بخدا از بس زجر کشیدم حتی نمیتونم دیگه بفهمم بقیه ادما چجوری زندگی میکنن اصن زندگی نرمال چجوریه؟؟&nbs ...

یک لحظه هم درنگ نکن اون تو رو دوست نداره و در ضمن تعادل روانی هم نداره اینو جدی بگیر نه مهربونیش تحت کنترل خودشه نه عصبانیتش حتی ممکنه اسیب فیزیکی هم ببینی