2777
2789
عنوان

نامزدی و بدبختی من 💔💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 50 پست
نه نشده منم همینجوری موندم بلاتکلیف دلم خیلی شکسته 💔

عزیزم سعی کن بیشتر فک کنی و همه چی وبسنجی ب قول بابام الان ک تازگی داری براش و دوران خوشیه ی هفته رفته وای ب حال ۴ روز دیگ

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجور ادم لایق تو و خانوادت نیست خداروشکر کن ک الان متوجه شدی چقدر بی لیاقت و بی مسئولیت تو لایق بهترین ها هستی فعلا ک اتفاقی نیوفته و خداروشکر اسمش تو شناسنامت نرفته تمومش کن _فقط ناراحت نشو لطفا با این حرکتاش دقیقا میخاد تو رو عاصی کنه تا همین کارو کنی تمومش کنی و بفهمونه دوست نداره 

قهرمان زندگی خودت باش😊💪

ببین عزیزم من شرایط شما و نامزدتو کامل نمیدونم ولی با چیزایی ک گفتی یه چیزاییشو شوهر منم داره ما دو سال نامزد بودیم الان چند ماهه عقدیم اوایل نامزدی زود جوش نبود ولی بحثای کوچیکو بزرگ میکرد هر دفه هم عادت کرده بود ک من برم عذر خواهی خلاصه سر همین اخلاقش دوبار بحث مفصلی بینمون پیش اومد ک با وساطت خانواده ها حل شد سر بحث اخری نشستیم سنگامونو وا کندیم مشکلاتشو بهش گفتم قبول کرد اونم به من گفت تصمیم گرفتیم تغییر بدیم رفتارامونو ببین ما عاشق هم بودیم و هستیم تو هیچ بحثی هم حرف از جدایی نزدیم سعی کردیم مشکلاتمونو حل کنیم چون از نظر خودمون حل شدنی بود و خداروشکر الان مشکلی نداریم چون پخته تر شدیم و اخلاقای بچه گانه رو کنار گذاشتیم اینجا با اینجور تایپیکی ک گذاشتی قطعا همه میان میگن بهم بزن ولی من من نه میگم به هم بزن نه میگم نزن شما خودت تصمیم گیرنده زندگیتی دودوتا چارتا کن ببین چقد میخوایش و چقد میخوادت ببین تو خودت میبینی ک تغیر بدی ای اخلاقشو و ایا اون تغییر پذیر هست یا نه الان یکم زمان بده ببین واکنشش چیه دیگه به هر حال اول و اخر تماس میگیره حرفاتو قاطع بهش بزن از احساسش مطمعن شو و مشکلتو بهش بگو 

امیدوارم ک خوشبخت باشی گلم🌹

باعرض معذرت فقط فرارکن.

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
بخدا از بس زجر کشیدم حتی نمیتونم دیگه بفهمم بقیه ادما چجوری زندگی میکنن اصن زندگی نرمال چجوریه؟؟&nbs ...

نه معلومه همه مث هم نیسن من همسرم وقتایی که دیر میکنه کلی عذرخواهی میکنه البته تا وقتی که من خییییلی کشش ندم ک اگ بدم دیگ اون دست پیشو میگیره

بهم بزن 

سر موضوعات الکی اینجوری میکنه وای به روزی که مشکل جدی داشته باشید

نمیتونه تو نشکلات حمایتگر خوبی باشع

خودتو اذیت نکن و تاماام

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
نه نشده منم همینجوری موندم بلاتکلیف دلم خیلی شکسته 💔

هرگز تو پا پیش نزار اگ دیدی خیلی طول کشید قهرش ب بابات بگو با خانوادش نه با خودش حرف بزنه بگه خانواده ما مسخره که نیستن بالاخره یا میشه یا نمیشه بلاتکلیفی خیلی بده

هرگز تو پا پیش نزار اگ دیدی خیلی طول کشید قهرش ب بابات بگو با خانوادش نه با خودش حرف بزنه بگه خانواد ...

بابام باهاش حرف نمیزنه، میخواد وسایلی که برام هدیه اورده بودن رو پس بده و تمومش کنه

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨