| نظرات ارسالی مخاطبان غیر فارسی زبان
👤Idrees Sheen
💬 My mentor, we are blessed to have you. To understand you better I am learning Persian:)
💬او مربی من است. ما خوشبختیم که شما را داریم. برای اینکه شما را بهتر بفهمم دارم فارسی یاد می گیرم.
👤NAIK
💬 Felt lot of peace in my heart and wisdom in brain whenever i listen his speeches. What a simple but very systematic and unique style of delivery of islamic knowledge in very lucid manner. May Almighty shower his blessings on all of you. Great work and respect from India
💬 هر موقع به سخنان او گوش میدهم بسیار در قلبم احساس آرامش و در ذهنم احساس حکمت می کنم. او دانش اسلامی را بسیار ساده اما سیستماتیک و با روشی منحصر به فرد و شفاف ارائه میدهد. با احترام از هند.
👤Adamu Idris
💬 Sheick Professor Ali Reza Panahia of great exploration and explanatory studies. I used to know more about God (Allah Azza wajal) when Watching my Beloved brother Sheikh Ali Reza Panahia. I do really ENJOYED his teaches, they're fascinating and very educational. If you want to know deeply about how things works in Islam and how powerful, attractive and appealing Allah & know him, how he do his things hmmm please don't miss This Channel. Loves you Brothers and sisters Kind Regards Adamu Idris Nigeria, Gombe state
💬 وقتی به سخنان برادر دوست داشتنی ام شیخ علی رضا پناهیان گوش می دهم خدا را بیشتر می شناسم. من واقعا از آموزش او لذت می برم. این کلیپها بسیار جذاب و آموزشی هستند. اگر می خواهید عمیقا درباره اسلام بدانید و اینکه چقدر خدا قدرتمند، جذاب و دوست داشتنی است و می خواهید او را و اینکه چگونه کارها را انجام میدهد بشناسید این کانال را از دست ندهید. آدم ادریس از نیجریه
👤 S.F Nouri
💬I really like your videos, they really help me... Love from Russia
💬من واقعا ویدیوهای شما را دوست دارم. آنها واقعا به من کمک می کنند. با تقدیم عشق از روسیه.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻این نظرات ذیل کلیپ های کانال یوتیوب انگلیسی ارسال شده است و مربوط به کلیپ های زیر است:
👈🏻 او دلتنگ ماست، تدبیر از تو، تقدیر از من، چگونه به خدا توکل کنیم
@Panahian_ir