2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم ولی میخوام ببینم توی جامعه چه دیدی دارن نسبت بهش چون تو دور و برن نداریم این اسمو

بنظر من خیلی قشنگه

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

از نظر من بعضی اسم ها حالا الزاما خیلی جدید هم نباشن ی جور حس اعتماد به نفس و حس زیبایی و قدرت و ناز به ی دختر میده

ولی حنا اینطوری نیست 

خیلی ببخشید توهین به کسی نباشه یاد دخترهای بسیار بسیار ساده و معمولی و ضعیف واسم تداعی میشه 

نظر شخصی بود 🌹

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
دوست دارم ولی میخوام ببینم توی جامعه چه دیدی دارن نسبت بهش چون تو دور و برن نداریم این اسمو

اسم قشنگیه.ولی خب الان اسمای جدیدتری هست.من اسم نهال رو خیلی دوس داشتم یا مارال یا آیناز .محیا..همه میگفتن نزار قدیمیه ‌

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
اگه بور شد بزار حس میکنم ب مو مشکی نمیاد...

عه اینم یه حرفیه 👍مثل اسم گندم ولی خب قطعا بور نمیشه چون من و باباش بور نیستم البته من مشکی نیست موهام قهوه ایه چشمامم تقریبا قهوه ای روشن رو به عسلی