2777
2789
عنوان

گواهینامه دارا جواب بدن 🚙🚙🚙🚙

139 بازدید | 6 پست

بعد کلاسای تئوری بلافاصله عملیا شروع میشه؟؟؟

یا باز چند هفته وسطش بیکاریم؟؟

عملیا رو میشه فشرده برداشت؟؟چقدر طول میکشه گذروندنش؟

بستگی داره به اموزشگاه و مربی هاش ک وقت خالی داشته باشن یانه‌من همشو تو ۶روز گرفتم یعنی هم‌صبح هم بعدازظهر خداروشکر عالی یاد گرفتم از روز ۴دیگه مربی کار نداشت زیاد 

اخرش 

بستگی داره مثلا برای من مربی ها پر بودن دو هفته بعد گفت بیا 

فشرده؟ کلاس ها هر روزه دیگه فشرده تر چجوری میشه البته بستگی به مربی هم داره مال من فقط جمعه ها نبود 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب اموزش گاه و بستگی ب محل زندگیت داره... من روستام تئوری دارم بعد مربی نبود😂 منتظر شدم مربی وقتش خالی بشه بهم زنگ زدن بیا برا عملی

اگه توی شهری نه همه چی بی فاصله و تند تند انجام میشه... 

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)