2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

98 بازدید | 16 پست

دخترا  من  ۴ سال  پیش  طلاق گرفتم  الان برا ازدواج مجدد   رفتم   ازمایش  و  سنو  برا تنبلی  تخمدان  و   اینا  دادم  اخه  هر ماه پری میشم  ولی   تاریخاش  فرق  میکنه برا همین رفتم  سنو داخلی دادم ۱۴  پری بعد  سمت چپم فلیکول  ام ۴ تا ریز  و راست  ۱۸  تا بود  بعد  گفت برو برا ذخیره تخمدان   رفتم  اونم  ۱/۳بود    و  گفت کمه   

.س تا سوال  داشتم   

میخواستم  ببینم     امکان داره برا این که نزدیکی ندارم  پری هام  نامنظمه  و تخمدانهام   ضعیفه   

و خواستم  بدونم  باردار میشن  

و  خواستم   بدونم    میتونم  الان  قبل ازدواج  تخمدانهامو  از تنبلی در بیارم    ؟؟؟  

کمکم  کنید  لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورزش چن کیلولاغرشی خوب میشی تنبلیت..من از چن تفر توسایت شنیدم ربطی ب نازایی نداره منم تنبلی داشم دکتر نگف بارداد نمیشی فقط چون پربودیت عقب جلو میشه حاملگیتم سروقت نیست باپریودیت تنظیم میشه

باورزش چن کیلولاغرشی خوب میشی تنبلیت..من از چن تفر توسایت شنیدم ربطی ب نازایی نداره منم تنبلی داشم د ...

واقعا   الان  من  قد ۱۶۸   وزنم  ۷۷ کیلو  چقد باید کم  کنم 

الان  بارداری  چیکار کردی  لاغر  شدی میش بگی

ن باردار نیسم عقدم هنوز..دکتر بم گف جوونی قرص نخور وگرنه باقرص  هم حل مبشه. ولی ورزش کنی حل میشه چون ی لایه چربی دورتخمدان مبچسبه .الان ک نه ولی قبلا ک باشگاه میرفتم کلی وزنم اومد پایین پریودیم تنظیم بود

ن باردار نیسم عقدم هنوز..دکتر بم گف جوونی قرص نخور وگرنه باقرص  هم حل مبشه. ولی ورزش کنی حل میش ...

من  ازدواج   اولم   کلا  ۶ ماه   باهم  بودیم  و  از ترس همش  قرص  ارژانسی   میخوردم    بدبختی   از همون  موقع  گرفتم    

من  ازدواج   اولم   کلا  ۶ ماه   باهم  بودیم  و  از ترس همش ...

که  باردار  نشم   زدم خودمو   بیچاره  کردم   تا  یسال  پری هام  تو هر ماه دوبار میشدم الان  تو  هر ماه  یبار میشم  ولی منظم  نیس  لاغر  میکنم  ببینم  چی میشه  ایشالله که جواب بده