2777
2789
عنوان

خانومهای زنجانی بیاین🙏❤️

6633 بازدید | 26 پست

سلام خانومامن باردارم میخوام برم دکترپرونده ببندم پیش کی برم؟دکترمردی روازش چیزای خوبی نشنیدم به جزاین بقیه رومعرفی کنیداگه کسی روهم میشناسین زنجانیه تگ کنیدبیاد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم به سلامتی

منم زنجانم سر بارداری اولم محترم حسینی بود راضی نبودم 

دوم هم مردی بود نسبت به اول بهتر بود 

خواهرم رفت پیش راحله آقایی سلطان چون قبلش هم نازایی داشت پیش اون می رفت در کل راضی بود  خواهر شوهرم هم می رفت پیش دبیری اون خیلی تعریف می کرد حالا الله اعلم

اما با تجربه ای که دارم همون شبکه بهداشت که بری کافیه اگه لازم باشه ارجاع میدن به پزشک

بهتر متخصص زنجان مردی. چی شنیدی ازش؟

دختردایی جاریم فشارخون داشته مردی بهش نگفته داروهم نداده بچه توشکمش خفه شده بود😩به زنداداشم گفت بارداریت پوچه سقط کن زنداداشم سقط کردنمونه دادن پاتولوژی گفتن جنین بوده قلب هم داشته😐به عروس خالم که خونریزی شدیدداشته گفته بچه سالم فقط برواستراحت کن سه هفته خوابیده خونه دیده خونریزی قطع نمیشه رفته دکتردیگه گفته خانوم تواصلاجنین نداری سقط شده خالم رفت مردی روشست گذاشتش کنار😑به خودمم که سری اول رفتم گفت نسبت به بتات پوچه بروخودش سقط شدکه هیچ نشدبیابهت داروبدم،من نرفتم ۱۰روزبعدآخرین آزمایشم رفتم سونوگفت قلب تشکیل شده خداروشکر❤️دیگه هم دوست ندارم برم پیشش

سلام عزیزم به سلامتی منم زنجانم سر بارداری اولم محترم حسینی بود راضی نبودم  دوم هم مردی بود ن ...

دبیری که رفته اززنجان نیست من دیابت بارداری دارم،وکمکاری تیروئیددکتری میخوام که توکارش مجرب باشه خودمم بارداری اولم حسینی میرفتم بارداریمم پرخطربودولی خیلی راضی بودم ازش الانم به خاطرشلوغی مطبش نمیرم

سلام عزیزم به سلامتی منم زنجانم سر بارداری اولم محترم حسینی بود راضی نبودم  دوم هم مردی بود ن ...

به خاطردیابت وتیروئیدو بایدتحت نظرمتخصص باشم

بهتر متخصص زنجان مردی. چی شنیدی ازش؟

آهان یه چیزدیگه اینکه من بارداری اولم پیش خسینی میرفتم هرمشکلی داشتم خودش حل میکردشوتم نمیکردبروپیش این دکتریااون دکتر،ولی مردی به خاطرتیروئیدفرستادم یه دکتربه خاطردیابت یه دکتردیگه،خودشم هیچی فقط پول میگیره شوتت کنه این وراونور،حسینی الان به خاطرشلوغیش نمیرم

چ عجیب. اخه اطرافیان ما هرکی رفته پیشش راضی بوده.خودمم پیش اون رفتم.ولی خواهرم پیش راحله سلطانی میر ...

آدرسش کجاست؟

چ عجیب. اخه اطرافیان ما هرکی رفته پیشش راضی بوده.خودمم پیش اون رفتم.ولی خواهرم پیش راحله سلطانی میر ...

چندسال پیش آره خیلی خوب بودیکم که اسم درکردکلابیخیال وجدان کاریش شده😐اگه من به حساب حرف اون که گفت پوچه سقط میکردم چی میشد؟

دبیری که رفته اززنجان نیست من دیابت بارداری دارم،وکمکاری تیروئیددکتری میخوام که توکارش مجرب باش ...

خواهر منم کم کاری داشت تو باداری برای تیروئید تحت نظر دکتر بشارتی فوق تخصص غدد بود که برای دیابت هم صد البته دکتر بشارتی بهتر می تونن نظر بدن

خبر ندارم رفته دبیری خواهر شوهرم تقریبا یه سال میش بارداربوده

ولی راحله آقایی خیلی تعریف کارش رو شنیدم