الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید بری ترمیم منم تا شستم نصفش رفت فقط چون زیاد چربش کردم این سری خط چشم زدم اصلا چربش نکردم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
همون به منم همین گفت من همینکار کردم ترمیم کردی خیلی چرب نکن یه ذره بزن، منم خط چشم اصلا چرب نکردم الان 2 ماه گذشته هنوز ترمیم نمیخاد
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
منم قراره بعد زایمان برم برا خط چشم. بعدش چشمات ورم کردن یانه؟
ارههه خیلییی
یا خدا😢حالا من دلمو خوش کرده بودم ورم نمیکنه. چند وقته کردی؟
2ماهه ،چرا ورم داشت خیلی کمپرس یخ گذاشتم تا 3 روز ورم داشت درد هم میکرد یک کم