2821
2789

توی کارته رشدش نگاه کن

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز فکر نمیکنم پسر من تولدش ۵۰بود یسالگیش ۷۵ ببین یک سالگی ۲۵سانت باید رشد کنن پسر شما ۵۶بوده یک سالگی به اضافه ۲۵کن باید بود ۸۱ قد متوسط هستن الان پسر من ۲۳ماهشه ۸۶هست اگه قد بلند بود باید ۹۰یا بالاتر بودش تو کارت بهداشت مشخصه

عزیز فکر نمیکنم پسر من تولدش ۵۰بود یسالگیش ۷۵ ببین یک سالگی ۲۵سانت باید رشد کنن پسر شما ۵۶بوده یک سا ...

تو کارت بهداشت که 86 واسه یکسال نرمال نیست

عزیز فکر نمیکنم پسر من تولدش ۵۰بود یسالگیش ۷۵ ببین یک سالگی ۲۵سانت باید رشد کنن پسر شما ۵۶بوده یک سا ...

از الان ببرمش دکتر واسه قد، یا صب کنم،چون غذا اصلا نمیخوره خیلی بی اشتها هست، تا چشاشو صبح باز میکنه راه میره تا موقع خواب

از الان ببرمش دکتر واسه قد، یا صب کنم،چون غذا اصلا نمیخوره خیلی بی اشتها هست، تا چشاشو صبح باز میکنه ...

عزیزم پسر من کلا هیکلیه وگرنه قد پسرشما نرماله.نگران نباش کم کم خوب میشه تو این کرونا بنظرم جایز نیست بچه رو ببری دکتر

الان تو کارتش دیدم به دنیا اومد46 سانت بود،الان تو 15 ماهگی76 هست

عزیزم پسر من کلا هیکلیه وگرنه قد پسرشما نرماله.نگران نباش کم کم خوب میشه تو این کرونا بنظرم جایز نیس ...

اره واسه همین کرونا میترسم ببرم دکتر، وزنش خیلی کمه ،زنه یه جوری بهم گفت وااای پسرت چقد ضعیفه بهم برخورد، آخه انواع چیزای مقوی درست میکنم نمیخوره،

تو کارت بهداشت که 86 واسه یکسال نرمال نیست

قد تولد ببین هرچقدر باشه بچها ۲۵سانت تا یک سالگی باید رشد کنن حالا قد پسر شما کوتاه نیست گفتم ک نرماله متوسط،هستن پسر خودمم متوسطه ولی قد بلند نیستن متوسط رو به بلندن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز