2777
2789

دیروز دخترم بعد مدت‌ها گفت ببرم خونه مامان جون،،،منم بعد مدت‌ها پاشدم رفتم،،خلاصه دلم هوس کشمش پلو هم کرده بود،،،،،رفتم وناهار هم خودم برا همشون پختم وظرفا شستم بعد مامانم گفت به اون خواهرت گفتم ب تو هم میگم من بعد خاستید بیاید.خودتون از خونه هاتون درست کنید بیارید،،،،وضع بابام هم خیلی خوبه،،،خلاصه خیلی جا خوردم این حرفا زد زبون لال شد و هیچی نگفتم اینم بگم لواشک هلو وسیب درست کرده بودم براشون بردم،،،خلاصه من اومدم خونه ولی از فکرم پاک نشد،،،،امروز یکم لواشک گفتم برا خاهرم ببرم،،،رفتم نبود از اونجا که نزدیک به بابام هست خونش دخترم گفت احتمالا اونجاس بریم اونجا بده،،،،منم رفتم و تا اومدم تو حیاط بلند طوری که ما بشنویم گفت وای اینا اومدن، مزاحما،،،،من و دخترم هنگ نگاه.هم میکردیم،،،،گفتم لواشک درست کردم برات آوردم،،،ولی بغض گلوم گرفته بود،،،،الان بقیه ش تایپ میکنم عذر خواهی میکنم اگه دستم کند هست

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

الهی😢

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

خلاصه بابام هم ایستاده بود گفتم.والا من کاری ندارم اومده بودم لواشکت بدم.وبرم بیا ما رفتیم دست دخترم گرفتم اومدم بیام بابام جلوم گرفت منم گریه م گرفت گفتم دیروز بعد بیست روز اومدم خونتون مامان.اینجور گفت اینم از دختر ش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه مامانم خودش انداخت جلو گفت میخواسته بچش بخابونه حالا مگه چی شده،،،درمورد دیروز هم کلا انکار کرد گفت نگفتم،،،،منم گفتم قسمم خوردم که گفتی حتی گفتی به خواهرتم گفتم،

خواهر م هم تحفش خابوند و اومد گفت نه والا به من چی نگفته،،،،،منم گفتم درست نیست دل بشکونید،،،دروغ هم بگی مدام گفت نگفتم نگفتم،،،،من قسم خوردم.که گفتی خاهره هم دروغ که من نگفتم مزاحما اومدن،،،،بعدم تو حیاط نشستم.زنگ شوهرم زدم رفته بود تعمیر ماشین که بیاد دنبال مون. یهو مامانم گفت حالا که قهری اینم لواشکات،،،،دلم شکست گریه کردم برا بی کسی خودم،،برا این که چقدر راحت حرفشان عوض میکنن

عزیزممم حالاغصه نخور

ببین میتونی ریشه یابی کنی بفهمی علت رفتاراشون چیه

ازاول باتواینجوری رفتارمیکردن یاجدیدااینجوری شدن

‌‌‌‌‌ܝ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ܦ۬ࡅ࡙ܦ߳ ࡅ߲ܨ ࡏܠࡏ ‌ܢ̇ܥ‌ߊ‌‌رࡅ࡙ܡܢ

مامان من هنوز که ازدواج کردم هیچی بدون من از گلوش پایین نمیره.هرموقع غذای مورد علاقمو درست میکنه واسه من نگه میداره میگه بیا ببر.این چه جور مادریه.عزیزم اصلا غصه نخور رابطتو کم کنی کمتر حرص میخوری

خودت باش،مثه بقیه زیاده...🌗✨

بعدم سر یه جریاناتی شوهرم با خونوادش درگیر شد اونا هم به من زنگ زدم به شوهرم حرف چیدن که شوهرت.اله  ب له،، اعصاب منم خورد شد شوهر منم گفت همشون بذار بلک لیست ج هیچ کدوما نده خودشم ج تلفنی هیچ کدومشون نمی داد،،،،حالا مامانم صبح میگفت با اونا قهری با ما هم قهر.کن تو مشکل داری نه ما.    

مامان من هنوز که ازدواج کردم هیچی بدون من از گلوش پایین نمیره.هرموقع غذای مورد علاقمو درست میکنه واس ...

خوشبحال ت گلم قدرش بدون