2777
2789
عنوان

دکتر زنان اصفهان معرفی میکنید

124 بازدید | 12 پست

سلام کسی دکتر خوب زنان برای باردار شدن میشناسه معرفی کنه نتیجه خوبی اگه داشته بمنم معرفی کنید ممنون میشم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویا رضوی کلا دکتر خیلی خوبه

خواهرش ویدا رو هم تعریفشو شنیدم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
رویا رضوی کلا دکتر خیلی خوبه خواهرش ویدا رو هم تعریفشو شنیدم

سیمین طالبی میشناسید؟خواهرشوهرم میگ خیلی خوبه 

خودت تاحالا پیش کی رفتی؟ من تعریف نقشینه رازیاد شنیدم.دکتر احمدی دکلانترهم تو مشتاق میگن عالین ولی ...

من تا حالا نرفتم اصفهان دکتر حالا سه ماهه اقدام کردم نتیجه نگرفتم تنبلی دارم میخوام برم دکتر تا باردارشم

سیمین طالبی میشناسید؟خواهرشوهرم میگ خیلی خوبه 

نه عزیزم نمیشناسم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
من نمیشناسم ولی بنظرم برو پیش اونایی که تخصص نازایی هستن پزشک زنان معمولی نرو وقت تلف کردنه

آهان ممنون ک گفتی😘