2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانی های عزیز.من قبلا تو تایپک ها گفتم.بازم میگم چون خیلیا نمیدونن یخام همه خونه دار شن

منم تهران بودم..هر روز وضعیت داره بدتر میشه.و پول بی ارزش تر.خونهدتو تهران شد رویا برام.اومدم اطراف کرج قولنامه خریدم ۱۳۰...۶ماه پیش الان شده۲۳۰....حتی شده بخرید یکی دوسال دیگه بفروشید....قبلنا خونه قولنامه کلاهبرداری میشد.الان کد رهگیری دارن همه خونه ها ثبته همه جا.محمدشهر.فردیس وام دار.پیک.اهری.آبرسانی.اینا خونه ۱۵۰...۱۶۰هم پیدا میشه.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

خیلی تعجب کردم ازاینکه پول پیشتون ۱چمیلیون و۵میلیون.ماخوزستانیم یه اتاق بخوای بگیری پول پیشش ۲۵میلیون😶الان خواهرم رهن نشست یه خونه دواتاقه چیزخاصیم نداره ۹۰تومن بخدا

من اگر نیکم اگر بد توخود راباش

20 تومن پیش

ماهی 1 ملیون اجاره 

شهر اراک 

65 متری یک خوابه 

مسکن مهر میشینیم 

خواستم بگم اراک بیشترین مبلغ اجاره رو داره که خدا لعنتشون کنه

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

ما کرج بودیم

گلشهر

۱۰۰ متری،۴۶ رهن کامل

سال بعد شد، ۴۲ تومن ،ماهی ۱۸۰۰ 

دیگه بلند شدیم

اومدیم جای دیگه

تو نی نی سایت، هر تایپیکی میزنی، یه عده ثابت هستن که بگن استارتر پسره،انگار سونوگراف تعیین جنسیتن

چقدر شهراي ديگه قيمت خونه مناسب تره

تهران فقط اينجوريه يعني؟؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️