2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تومن کرایه ماهیانه؟؟چرا شماها ک پول رهن و این چیزا دارید خونه های مسکن مهر ثبتنام نمیکنید؟؟؟ &nbs ...

اره البته اونجوریم نیس ک راحت بدیما برامون سخته س تومن

ولی نمیشه کاریش کرد دیگه اجاره کمتر خونه سگی بهت میدن میخوای خونه بهتر بشینی باید همین قدر بدی

بعد مامانمم راضی نمیشه ب مسکن و اون ورا میگه از شهر دور میشم سختمه فلان

نگو دیگه 😭😭دلم آتیش میگیره

به خدا ما هیچی از زندگی لذت نمی بدیم فقط زنده ایم همه اش استرس و نگرانی خونه چیکار کنیم کجا پیدا کنیم مگه چند درآمد داریم بخواهیم ۱۰۰ میلیون و ۲ونیم بدیم ۶۰ متر خونه 

اره البته اونجوریم نیس ک راحت بدیما برامون سخته س تومن ولی نمیشه کاریش کرد دیگه اجاره کمتر خونه سگی ...

ااره بدیشون همینه ک بیرون شهرمیسازن

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
ایشالله سال بعد میریم جایه دیگ تمام رهن ولی خیلی کمه قبول کنن همه پول اجاره میخوان😢از یه طرفم خیلی ...

یزد یه رسم داره صاب خونه زیاد دوست نداره اجاره نشین عوض کنه میفهمی مثلا من اولین خونه پنج سال بودم .

تا صاب خونه فروخت خونه رو کلی عذر خواهی کرد که مجبوره اینا خیلی انسان شریفی بود 

خونه دومی زن تنها بود شوهرش شیشه میکشید خراب طلاق گرفته بود تو 50 سالگی دیگه هر روز دعوا انیش میزدو اسید میریخت و تهدید میکرد البته 

ما زودی خالی کردیم روز اول خیلی متشخص نظر میومدن👎👎👎

این صاب خونمون خیلی عالیهههههههه اینقدر مهربون هستن و خر پول اصلا پول قبض اینا رو نمیگیره به زور باید بهش بدیم 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
یزد یه رسم داره صاب خونه زیاد دوست نداره اجاره نشین عوض کنه میفهمی مثلا من اولین خونه پنج سال بودم . ...

وای چه خوب صاحبخونه ماهم خوبه ولی اجارش خیلی سنگینه

وای چه خوب صاحبخونه ماهم خوبه ولی اجارش خیلی سنگینه

ما هم سنگینه تقریبا 2800 حقوق مونه

800 اجاره 

800 قسط داریم ک ماشین خریدیم

دیگه خودت حساب کن خورد خوراک و بچه کوچیک😣😣😣😣😣

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂