2777
2789
عنوان

چی جوابشو بدم

158 بازدید | 17 پست

شوهر من اینجا نیست یعنی ایران نیست رفته ماموریت 

ما فقط میتونیم تصویری  با واتساب حرف بزنیم یا چت کنیم 

منم به خاطر اونکه راحت در دسترس باشم اینترنت رو روشن گزاشتم 

الان فردا میاد 

داشتیم چت میکردیم میگه چرا هی آنلاینی 

میگم به خاطر تو که راحت حرف بزنیم 

میگه لازم نکرده خودم میگم کی زنگ بزنیم حرف بزنیم 

بهش گفتم اخه من انلاین نباشم تو چطور میخوای بهم بگی کی زنگ بزن 

منم از حرصم واتسابم رو حذف کردم 

اما دوس دارم چند تا بارش کنم شما هم چند تا چیز بگید بفرستم براش یکم دلم خنک شه

ای بابا اینکارا چیه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن هیچی نگو ایم بدترین تنبیه مردا عقلشون کمه نمیفهمن اگه کسی بخاد بلغزه اکانت مجاری نصب ...

همون 

من به حاطر اینکه اونجا تنهاست دلش تنگ میشه برا بچه ها آنلاین میمونم خودسم هر وقت دلش خواست راحت زنگ میزنه اما اون فکرش یه چیز دیگه است 

بزار اون دنبالت بیوفته پیدات کنه. زنگ می زنه می گه بیا واتس انلاین شو. والا توهم بیکاریا

اخه نمیتونه 

من تل ندارم اینستا ندارم 

با تلفنم نمیشه 

فقط یه واتساپه 

که اونم حذف کردم 

بیشتر به خاطر اینکه اونجا دلتنگی نکنه ناراحت نشه آنلاین میزاشتم که راحت بتونه با بچه ها حرف بزنه 

حساسه چقد تو چرا حذف کردی وا دختر انلاینیت مشخص نباشه خوب راحت

چچجوری مشخص نباشه 

خب وقتی انلاینم وقتی چیزی میفرسته دو تا تیک میخوره 

بعد خوندن هم آبی میشن تیک ها اینطوری میفهمه

چچجوری مشخص نباشه  خب وقتی انلاینم وقتی چیزی میفرسته دو تا تیک میخوره  بعد خوندن هم آبی ...

من منظورم این نیست منطورم اینه میاد رو صفحه شما نبینه انلاینی ک حساس شی 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
دیگه حذف کردم  حالا حساس میشه یا نمیشه  بره به درک  من فکر اونم  اونم اونطور ...

من ک انلاینیم مشخص نیست هیچ جا اینجوری دوس دارم تو هم ناراحتی نکن یه چی گفته حالا 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید