2777
2789

لطفا آیدی بدید پیام بدم بیام گروه بارداری اگه سراغ دارید، اخه لازم دارم. ممنوووون میشم واقعا

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..

با اجازه @ Parnian_Darman آدرس گروههای بارداری وقدام و مادر و کودک  و تغذیه کودک در تلگرام

خیلی خیلی ممنونم عضو کانال ها و گروه بارداری شدم. ولی چرا شب نمیشه پیام گذاشت و ربات داره؟ خب شاید یکی شب مسئله ای براش پیش اومده و میخواد سوال بپرسه

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه @ Parnian_Darman آدرس گروههای بارداری وقدام و مادر و کودک  و تغذیه کودک در تلگرام

راستی شب تونستم پیام بذارم در گروه، پس گروه برای چه کاری ربات داره؟ و اینکه چت و سوال هم آزاده؟ خودتون هم عضو گروه هستید؟

عزیزم،برنامه نی نی پلاس رو نصب کن گروه بارداری زیاد داره هرکدوم خواستی می تونی عضو بشی ،هر استانی هم یه گروه مختص ب خودش داره،برنامه خیلی خیلی جالبیه من ۹  ماه بارداریمو از این برنامه استفاده کردم

عزیزم،برنامه نی نی پلاس رو نصب کن گروه بارداری زیاد داره هرکدوم خواستی می تونی عضو بشی ،هر استانی هم ...

ممنون گلم خودم با چنتا مامان باردار نی نی سایت تلگرام یه گروه زدیم