nilofar_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 213 عنوان خواهش میییییکنم گروه بارداری معرفی کنیییییید 54 بازدید | 6 پست لطفا آیدی بدید پیام بدم بیام گروه بارداری اگه سراغ دارید، اخه لازم دارم. ممنوووون میشم واقعا خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت.. 1399/05/12 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asaaallll عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 889 با اجازه@Parnian_Darmanآدرس گروههای بارداری وقدام و مادر و کودک و تغذیه کودک در تلگرام
nilofar_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 213 با اجازه @ Parnian_Darman آدرس گروههای بارداری وقدام و مادر و کودک و تغذیه کودک در تلگرام خیلی خیلی ممنونم عضو کانال ها و گروه بارداری شدم. ولی چرا شب نمیشه پیام گذاشت و ربات داره؟ خب شاید یکی شب مسئله ای براش پیش اومده و میخواد سوال بپرسه خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..
nilofar_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 213 با اجازه @ Parnian_Darman آدرس گروههای بارداری وقدام و مادر و کودک و تغذیه کودک در تلگرام راستی شب تونستم پیام بذارم در گروه، پس گروه برای چه کاری ربات داره؟ و اینکه چت و سوال هم آزاده؟ خودتون هم عضو گروه هستید؟ خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..
asaaallll عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 889 راستی شب تونستم پیام بذارم در گروه، پس گروه برای چه کاری ربات داره؟ و اینکه چت و سوال هم آزاده؟ خودت ... عزیزم پیام داخل گروه بخون راهنماییت کرده
خزان_کرمپوری عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 929 عزیزم،برنامه نی نی پلاس رو نصب کن گروه بارداری زیاد داره هرکدوم خواستی می تونی عضو بشی ،هر استانی هم یه گروه مختص ب خودش داره،برنامه خیلی خیلی جالبیه من ۹ ماه بارداریمو از این برنامه استفاده کردم
nilofar_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 213 عزیزم،برنامه نی نی پلاس رو نصب کن گروه بارداری زیاد داره هرکدوم خواستی می تونی عضو بشی ،هر استانی هم ... ممنون گلم خودم با چنتا مامان باردار نی نی سایت تلگرام یه گروه زدیم خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..