2777
2789
عنوان

کی عروس خالشه؟؟؟؟؟

1782 بازدید | 76 پست

من با پسرخاله م ازدواج کردم واقعا به قول قدیمیا سوختم وجزغاله شدم ازبس اذیت شدم شوهرمو دوست دارم ولی خالمو وشوهرخالمو نه... همیشه فکر میکردم هوامو دارن ولی خیلی بیمعرفتن اویل ازدواج شوهرم ازشون خواست یکی از خونه هاشونوبفروشن وبرای ما وبرادرشوهرم خونه بخرن   گفت خونموبفروشم که عروس خونه دار بشه وپابذاره توی خونه نو.... حالا همین خونه رو دادن به برادرشوهرم 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت ذات خالتو نمیدونست؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
منم خالمو شوهرش،احترام اون دوتا جاریمو خیلی بیشتر دارن،ودرعوض از من توقع بیشتری دارن برا همه چی،

عروس عمه و خاله بشی دیگه همینه بخاطر آشنایی انتظارات بالا میره اونم غیر منطقی

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

مامانم همیشه میگه هرکسی عروس خاله بشه بدبخت میشه😂

بی‌راه هم نمیگه،خواهرشوهرِ خـودم عروسِ خالشه،جزغالش کرده بیچاره رو....

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕