2777
2789
عنوان

چی بگم به این آقا؟؟

1034 بازدید | 24 پست

جلسه سوم خواستگاریمه پسره روش بازه و شوخ طبعه مامانش زنگ زده به خواهرم گفته آبجیت یعنی من خیلی کمرو و خجالتیه.... چون جلسه قبل کم حرف زدم با پسرش، مامانم فوت کرده خواستگارام زنگ میزنن خواهرم برای هماهنگی.... حالا امروز عصر قراره بریم بیرون حرف بزنم با پسره با خانواده میریم بنظرتون امروز چجوری برخورد کنم و چی بگم که بفهمن کمرو نیستم و خوب باشم در نظرشون.. 

خواهرم میگه اگه دلت با پسره هست امروز خوب برخورد کن و مخشو بزن😐😐 خب من که بلد نیستم از الانم استرس گرفتم همچین تجربه ای نداشتم تابحال...بنظرتون چجوری حرف بزنم و چی بگم که خوب باشه؟؟ 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باش

همین

مثل پسره که خودشه

نقش بازی کردن فایده نداره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

کمرو بودن مگه صفت منفیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب یکی درونگراست یکی برون گرا

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.

عزیزم خودت باش هر طور ک تو خونه هستی با دوستات هستی امروز هم همونجور باش نیاز نیست خودتو معذب کنی

منم بالاخره ی روزی♥️مامان♥️میشم 👶میشه یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستی؟دعای نینی سایتیا گیراسمن ایمان دارم ک یه روز این همه درد و رنج و ناامیدی تموم میشه و منم میشم یه مادر

پسره رو دوست داری؟

جلسه اول اون مگه راجع به چی حرف زد ک تو خجالتی بودی

خب هر چی ک اون میگه تو هم راحت نظرت رو بگو 

بنظرم باید خواهرت ب مادر خواستگارت میگفت ک جلسه اول خب یکم خجالت طبیعیه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."