2777
2789

بچه ها من دو تا بچه کوچیک دارم دیروز بیبی چک زدم منفی شد امروز دو بار زدم یه هاله کمرنگ افتاده دارم از ایترس میمیرم دارم میرم ازمایش بدم تروخدا دعا کنید ازمایشم جوابش منفی بشه خدا به اونی که بچه نداره بده من دیگه نمیخوام دارم از استرس میمیزم تروخدا دعام کنید 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

من خودم خواهر انقدر دلم پره یک هفتس آرامشو زندگی ندارم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشکری نکن  راضی باش ب رضای خدا

خدا هیچوقت راضی به عذاب بندش نیست این بی احتیاطی بنده هاشه

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
من خودم خواهر انقدر دلم پره یک هفتس آرامشو زندگی ندارم 

چراا

راضی باش به رضای خدا خواهرمن دوتاداش پسر کوچکش تازه چند روزه یسالش شده ناخواسته باردار شده خدا خواست ...

خوش بحالش تو عمل انجام شده قرار گرفته کاش منم وقتی پسرم اون سن بود اینطوری سوپرایز میشدم الان دیگه با این گرونی ها نمیتونم دومی رو بیارم    

خوش بحالش تو عمل انجام شده قرار گرفته کاش منم وقتی پسرم اون سن بود اینطوری سوپرایز میشدم الان دیگه ب ...

اره والله ادم باید به رضایه خدا راضی باشه صلاح دونسته داده انشاالله خدا به شما هم میده

چررررا اگه از نظر مالی اوکی هستین که عالیه یچه هر چی بیشتر بهتر    

نه به غیر از مسئله مالی که تعریفی نداره ، قرص اعصاب هم میخورم شما دعا کن نباشم