2777
2789
سلام عزیزم بلاخره بچتو چیکارکردی ؟نگه میداری؟

خیلی زعفرون و عروسک‌پشت پرده خوردم ولی حتی لکه هم ندیدم(فقط دوروز).تصمیم گرفتم نگهش دارم از خدا میخوام درای روزیشو با این بچه برام باز کنه خیلی شرایطم سخته امیدم فقط خداست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زعفرون و عروسک‌پشت پرده خوردم ولی حتی لکه هم ندیدم(فقط دوروز).تصمیم گرفتم نگهش دارم از خدا میخو ...

هرچی خدابخاد همون میشه منم سره دخترم خیلی زعفرون خوردم حتی لک هم دیدم اما نیفتاد فقط اگ دیگ نمیخای سقط کنی دست از داروگیاهیا بردار ک ضرر نزنی ب بچه انشالله عزیزم بهترینها برات رقم بخوره مواظب خودت باش 

خیلی زعفرون و عروسک‌پشت پرده خوردم ولی حتی لکه هم ندیدم(فقط دوروز).تصمیم گرفتم نگهش دارم از خدا میخو ...

عزيزم خيلي خوشحال شدم

تا بچت دنيا اومد از طرف من ببوسش

من دلم نميخواد هيچ بچه اي سقط بشه.

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
کاندوم.

درست استفاده کردید؟ینی از اول رابطه و...؟چطور با کاندوم اینجوری شده وای...

ببین مگه مجوز سقط برای جنین که بیماری جسمی داره نمیدن؟خب وقتی با همچین شرایطی یه بچه بیاد و تمام طول بارداری پر باشی از استرس و ناامنی و وحشت...با هزارتا حسرت بزرگ بشه...آیا روحش سالم خواهد بود؟آیا انسان متعادلی میشه؟خب بیماری روحی هم میتونه مجوز سقط بده...

من هم‌ اکنون روی فرکانس سپاس هستم و تمام چیزهای خوب مال من است🌱🌸🌸🌸