2777
2789
من خیلی ضعیف شدم.قبلا سقط داشتم بلافاصله بعدش باردار شدم .کمر درد شدید دارم وزنم الان ۴۵ کیلو هست.یه ...

عزیزم چیکار میکنی که ماهی ۳۰۰ میگیری؟ جدی ۳۰۰،؟؟!!

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شوهرت باز كار خوب پيدا ميكنه . نااميد نباش . فكر پولش نباش . اگر براي جسم خودت مشكلي پيش نمياد و فقط از نظر مالي ناراحتي مطمئن باش خدا باز شغل خوب به همسرت ميده .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
خب شوهرت باز كار خوب پيدا ميكنه . نااميد نباش . فكر پولش نباش . اگر براي جسم خودت مشكلي پيش نمياد و ...

جسمی هم ضعیفم.بخدا دچار ضعف شدیدم چون بچه هم شیر میدم ۴۵ کبلو وزنم هست.انقدر دچار ضعف میشدم که فکر کردیم شاید خدای نکرده ام اس دارم تا اینکه چکاپ رفتم

بخدا تو آموزشگاه تدریس میکنم یک ساعت و نیم ۷ هزارتومن میدن.اونم سه روز در هفته فقط کلاس دارم

الهی بگردم خیلی ناراحتت شدم،خدا کمکت کنه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

برو با یه دفتر سوالات شرعی تماس بگیر شرایطتو کامل توضیح بده ببین چی میگن،اگه شک داری حتما اینکارو بکن و بگو خیلی ضعیفی و جسمی داغونی

سقط هم خودش عوارض داره و خوب نيست . بخدا نميدونم چي بگم . 

اگر دخترمو ببینید .دخترمم ضعیف تازه میذارمش میرم سره کار .هیچکدوم هم بیمه نیستیم.فکر میکردم درسم میخونم زندگیم روبراه میشه بعد سه تا بچه میارم.ولی الان چی نه میتونم درس بخونم نه برم سره کار نه حتی وقت برای تربیت بچه هام داشته باشم