2777
2789
عنوان

خانومایی که نی نی تون پسره

667 بازدید | 56 پست

سلام خانوما یه سوال داشتم

میخواستم اقدام کنم 

اول از خدا سلامتی نی نیمو میخوام دوم هرچی بود کرمشو شکر ولی ته دلم با توجه به يه سري دلايل میخوام اولین بچم پسر باشه

شمايي ك پسر دارين مصرف لبنيات به خصوص ماست و دوغ نداشتين يا اين فرايض غلطه؟؟

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

برو تاپیک لوبیا

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

لوبیا۹۹ فکر کنم

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممكنه لينك تاپيك رو بذاري دوستم

بیا عشقم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4719021/چگونه-پسر-دار-شویم-مهمترین-نکته-شناخت-بدن-و-تعداد-اقدام-بالا-در-بازه-تخمک-گذاری?postId=148757935

برا دختردار شدن لبنیات زیاد مصرف کنین

برا پسردارشدن مصرف نکن و میوه های قرمزرنگ و موز ومغزیجات استفاده کن و قهوه 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
چه مدت اينارو مصرف كنم؟ 

تو پريودت

ك تخمك گزاريت ك اتفاق ميفته قوي باشه

١٠ روز بعد از پريودم ك تخمك گزاريه و دوران طلايي بارداريه مصرف كن. اگه هم بارداري ماه اول مصرف كن. اما دوران پريود و تخمك گزاري مهمتره

منم مثل شما دوس دارم بچه اولم پسر باشه  و سعی میکنم نخورم لبنیات

ان شا الله خدا خيرشو با ارزوهامون يكي كنه

من از خردا مصرف لبنياتو گذاشتم كنار سه هفته پيش دوهفتشو پشت سر هم ماست و دوغ مصرف كردم الان اين ماه بازم ميخوام اقدام كنم ميگم ممكنه لبنيات تاثير بذاره و اسيدي كنه خونمو؟

شما از كي نميخوري

و اينكه كامل مصرفو ممنوع كردي يا ميخوري ولي خيلي كم؟؟

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__