2777
2789

صبح ساعت۵خواب دیدم حاملم دوقلو هم بودن پنج ماهم بود ولی شکمم بزرگ نبود زیاد بعد دیدم عشق سابقم پیام داده ی اسم براش انتخاب  کن و مواضبش باش نمیدونم از کجا فهمیده بود که من حاملم منم  تو خواب فکر کردم که کی بهش گفته یادم اومد دادشم بهش گفته بهش گفتم دو تا اسم باید انتخاب کنم . در ضمن مجردم ... مرسی اگه تعبیرش رو بگین❤❤❤❤❤❤

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو ب ابن سیرین بگی فیوزش میپره چقدر قاطی پاتی خواب میبینی😂

😹😹😹😹😂😂😂😂😂

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

عزيزم تعبير خواب رو كسي نميتونه بهت بگه ولي هميشه بگو خيره ان شالله خواب بدي نديدي كه نگران نباش و البته ب اينم بستگي داره خوابات تعبير ميشه يا نه من ك هر خوابي ميبينم تعبير ميشه بعضيا خيلي زود بعضياش دير

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

تو زندگیت غم داری؟ حاملگی در خواب نشونه ی داشتن غمه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
تو زندگیت غم داری؟ حاملگی در خواب نشونه ی داشتن غمه

نه

یه اتفاق خوب میوفته برات در اینده نزدیک

مرسی فک کنم بدونم چیه