2777
2789
عنوان

به دعاهاتون نیاز دارم🙏😔

65 بازدید | 8 پست

خانما من دیگه مطمئنم که کرونا گرفتم😭

میشه برام دعا کنین که حالم خوب بشه😭😭😭

واقعا حالم بده😢امروز دیگه روز ۱۰ امه🤦‍♀️

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید🙏نارا

چاروز دیگه تحمل کن

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تا ۱۴ روزه این بیماری؟من چرا هر روز حالم بدتر میشه پس؟🤦‍♀️

چون بدمت ضعیف تر میشه داره مبارزه میکنه خودتو تقویت کن حسابی 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
چون بدمت ضعیف تر میشه داره مبارزه میکنه خودتو تقویت کن حسابی 

چشم عزیزم حتما💕

والا ویتامین اینا میخورم ولی نمیدونم چرا تا شب میشه تنگی نفسم بیشتر میشه 😢جوری که حس میکنم قفسه سینم میخاد منفجر بشه😭😭😭پشت قفسه سینمم سمت چپ درد میکنه😢😢😢😢😢فک کنم به قلبمم زده😭😭😭

چشم عزیزم حتما💕 والا ویتامین اینا میخورم ولی نمیدونم چرا تا شب میشه تنگی نفسم بیشتر میشه 😢جوری که ...

نگران نباش  زود خوب میشی بعدسم بای  مواظب خودت باشی مریض نشی چون بدنت خیلی ادیت شده دیگه سرما خوردگی ساده هم براش سخته

نگران نباش  زود خوب میشی بعدسم بای  مواظب خودت باشی مریض نشی چون بدنت خیلی ادیت شده دیگه س ...

چشم عزیزم💖