2777
2789

شاید خیلیاتون بشناسه منو. من یه زن۲۵ سالم که بابام ۶سال پیش فوت کرده. برادرم ندارم یعنی هیچ مردی تو زندگیم تکیه گاهم نیس. شوهرم عاشقم شد ازدواج کردیم رفته رفته دیدم خیلی اخلاقامون فرق داره یعنی اون یه دنیای دیگه داره من یه دنیای دیگه. با اینکه خسیس نیست پاکه سیگار نمیکشه ولی هیچوقت همدمم نبود. تو این یه ماه که من مامانم دست تنها به مشکل برخورد من شب و روزم استرس و گریه س یبارم درکم نکرد و اشکامو پاک نکرد میبینه دارم مثل شمع ذوب میشم عین خیالش نیس. چی میشد منم یه برادر داشتم مثل کوه پیشم بود. تو این یک ماه شناختمش احساس میکنم دیگه نمیتونم بهش تکیه کنم و همدمم شه.  نظرتون رو میخام

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

یبار نگف که به مامانت بگو منم پشتتون هستم. یکبار بغلم نکرد و دلگرمیم نداد. همش  سرش گوشیه فقط گوشی

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیشش حالم خوب نیس. نمیخام تو زندگیم باشه بود و نبودش فرقی به حالم نداره

منم فکر میکنم مردها اصلا تکیه گاه خوبی نیستن خودت تکیه گاه خودت باش

کم میارم یه جا بخدا حالم خوب نیس

برادرام الان دیگه ب فکر زناشونن ن خانواده شون

باز یه مرد هس. مامانم دس تنها دنبال خونه میگرده برا رهن. یبار شوهرم نگف بذار منم باهاتون بیام. ولی مامان خودش پاش زخم شه خودشو میکشه

کم میارم یه جا بخدا حالم خوب نیس

هر کسی یه جا کم میاره، مردها هم کم میارن، انسان اینجوریه ولی اگه دنبال بقیه باشی

برادر هست واسه ارث خواهر خودشو میکشه

پدر هست سر میبره

شوهر هست بیتفاوته

به خودت یاد بگیر متکی باشی تا ناامید نشی

میفهمم

بچه ندارم. جرات داشتم جدا میشم

هر کسی یه جا کم میاره، مردها هم کم میارن، انسان اینجوریه ولی اگه دنبال بقیه باشی برادر هست واسه ارث ...

وقتی بی تفاوتی شو میبینم از حرص تب میاد. دلم میخاد جداشم لاقل ریختشو نبینم